Kotidisainer Kadri Kruus ja ehtebränd New Vintage by Kriss kutsuvad sügisesele aksessuaariõhtule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainer Kadri Kruus
Disainer Kadri Kruus Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Täna, 8. oktoobril kell 17.30 ootavad naha- ja kotidisainer Kadri Kruus ning ajatute ehete bränd New Vintage by Kriss sügisesele aksessuaariõhtule #lovethis.

Neljandat korda toimuval stuudiõhtul tutvustab Kadri Kruus sügistalvist kollektsiooni V, milles on kaks eristuvat sarja – BOHO ja EGO. Boho ühendab muretud suvelõiked asjalike sügiseste toonide ja rustikaalse nahaga. Ideed mahuvad ära, käed jäävad vabaks ja ruumi jääb ka ühe juulikuud meenutava peoõhtu jaoks... Kuid vahel tuleb unustada kõik muu ja mõelda ainult enda peale. Eriti, kui asi puudutab käekotte. Igal EGO kollektsiooni kotil on oma funktsioon - järelikult iga naine ju mitte lihtsalt ei taha neid, vaid tal on neid päriselt vaja. Kõiki.

Kadri Kruusi looming
Kadri Kruusi looming Foto: Kadri Kruusi stuudio

New Vintage by Krissi sügiseses ehtevalikus ootavad proovimist aastaajale sobilikes toonides Time to Rock'id ja Rocking Halo uue kiviga - turmaliin.

New Vintage by Krissi looming
New Vintage by Krissi looming Foto: New Vintage by Kriss

Aksessuaariõhtu toimub Kadri Kruusi stuudios ja showruumis (Tartu mnt 81K, Tallinn) 8. oktoobril kell 17.30-20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles