Lugeja kirjutab: Tallinna tänavapildis on näha üha rohkem stiilseid mehi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Koostöös Rocca al Mare kaubanduskeskusega on hetkel käimas lugejamäng, mille raames ootame teie kirju teemal «Mis muudab mehe seksikaks?». Üheks osalejaks on Linda, kelle sõnul märkab pealinnas üha enam stiilseid ja seksikaid mehi.

Kui mehele otsa vaadata, siis muidugi näeb esimese asjana tema välimust, milles on riietusel väga suur osa. Samas, seksikaks teeb mehe see, kui ta selg on sirge ja pea püsti! Riided võivad olla ükskõik kui ilusad, kuid lontis kõnnak nullib üldilme ära. 

Minu jaoks on suhteliselt vastupandamatu mees, kes kannab ülikonda. Või siis hästi istuvaid teksasid ja pintsakut. Kui see pintsak ei ole päris klassikaline ja musta värvi, siis minu poolt lisapunktid. Juba ülikonna kandmine loob mulje ja seose, et mees teab, mida ta teeb ning millisele naisele ei meeldiks otsusekindel/enesekindel mees. 

Riiete abil on väga lihtne jätta endast just selline mulje, nagu inimene ise seda soovib. Kõigest üks riideese võib täielikult enesetunnet muuta – enda kogemusest oskan öelda, et minu puhul parandavad enesetunnet näiteks kontsad või kitsad teksad. 

Meestele on aksessuaaridest parimaks esemeks kvaliteetne sall. Olen täheldanud, et mehed väga sallidest ei hooli või siis talvel, kui salli tõesti tarvis, kantakse suhteliselt suvalist. Sall on aga näole väga lähedal ning kohtumisel vaadatakse ikka üksteisele näkku, seega salli märkab ikka päris hästi. Üldiselt, kui on näha, et mees ise ka teab, mis tal seljas on ehk on hommikul näiteks mõelnud, mida selga panna, siis see on juba seksikas.

Õnneks märkab näiteks Tallinna tänavapildis järjest enam stiilseid ja seksikaid mehi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles