Türgi modell: moedisainerid peksid mind läbi

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Türgi modell esitas kohtuhagi Maroko suursaadiku vastu Türgis, kuna tema väitel sai ta esinduses korraldatud õhtusöögil lava taga peksa.

Belgin Saydan ütleb, et Maroko moedisainerid tulid talle kallale neli kuud tagasi Ankaras Maroko saatkonnas peetud moeüritusel. Samuti olla teda solvanud suursaadiku abikaasa ning lisaks jäeti ta veel palgast ilma, vahendab Hurriyet Daily News.

Saydani sõnul korraldas ta tolle õhtu puhul kaks moesõud, osa võtsid ka Maroko moeloojad. Vastasseis tekkis, kui Saydan läks lava taga lahutama tüli, mille käigus tuldi talle endale hoopis kallale. Naine viis küll õhtu moeosa lõpule, kuid kokkulepitud tasu talle ei makstud. Maroko suursaadiku Lotfi Awordi naine ütles aga modellile: «Türgi tüdrukud on väga koledad ja ei oska kõndida. Nad ei ole nii ilusad nagu meie oleme.»

Maroko suursaatkonna esindajad on süüdistusi tõrjunud ning väidavad omakorda, et Saydan üritab neilt sootuks raha välja pressida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles