Kuus märksõna hetketrendidest, mida tasub teada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephanie Pratt/ Madonna/ Kimberly Stewart/ Paris Hilton
Stephanie Pratt/ Madonna/ Kimberly Stewart/ Paris Hilton Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Osta.ee moeblogi tutvustab hetketrende, mis iseloomustavad käesoleva sügise ja peagi saabuva talve tänavamoodi. 

Siin listis võiks vabalt olla ka 66 märksõna, kuid säästan sind sellest ühekordsest pikast romaanist, millel on oht muutuda üksluiseks ja igavaks. Trendidest rääkides ei ole mu eesmärk sind ärgitada oma garderoobi välja vahetama, vaid pigem pakkuda inspiratsiooniallikat. Peamine on ikka see, et tunneksid ennast oma riietes mõnusalt, et su rõivad oleks kooskõlas su isiksusega ning rõhutaksid sinu keha parimaid omadusi.

Sügis 2015 trendide mõjutused:

Neoon – väike või suur annus neooni, mis 80ndatel oli hiti staatuses, on tagasi. Kombineeritud neutraalsete värvidega on neoon jõuline ning ilmestab näiteks halli seeliku lõhiku äärt neoonkollase kandiga. Neoonroosa seelik kombineeritud tumesinise ülaosaga on hea valik.

Kunstkarv krae ja sallina – hooletult üle õla visatud kunstkarvast krae lisab glamuuri, naiselikkust ning on aksessuaarina jõuline valik ilmestamaks minimalistlikku outfit’i.

Saturday Night Fever – 70ndate vibe on möödapääsmatu. Alt laienevad püksid, kudumid ja boho-siluetid on selle sügise moeinspiratsiooni märksõnad.

Pikad, väljavenitatud siluetiga jakid on must have! Kombineeri juurde ühed mõnusad chino-püksid ja naudi päeva!

Sinakasrohelisel või punasel taustal punt kargeid talvelilli kangal muudab pimeda aja valgemaks ja helgemaks. Lillearmastjad, kes ilma lilledeta kuidagi ei saa, saavad edukalt ka talvel ennast lilledesse mähkida.

Kõrge kaelusega pulloverid on möödapääsmatud kui hoolid sellest, et ka külmal ajal oleks sul piisavalt soe. Kanna pulloveri näiteks lühikeste varrukatega kleidi all.

Naudi sügist ja mine sahista lehtedes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles