Eesti mehe stiilieeskujuks on seksisümbol James Dean

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Volkmann

Alates sellest nädalast on Osta.ee keskkonnas käimas ainulaadne oksjon, kus virtuaalsetel poelettidel on enampakkumisel moodsad meestekollektsioonid, mille alghinnaks on 10 senti. Tänaseks on selgunud, et Rocca al Mare Kaubanduskeskuse korraldatud oksjonil on Eesti meeste hulgas kõige populaarsemaks osutunud jamesdeanilik outfit

Komplekt, mis meenutab läbi aegade ühe seksikaima mehe riietust, koosneb lohakast T-särgist, jakist ja teksastest. Rõivaesemed, mis kunagi vaid kõige julgemate kiitust pälvisid, on nüüdseks iseteadliku mehe sümboliks saanud. Oksjonil on aga veel mitmeid ihaldusväärseid meesterõivaste komplekte, mis on Rocca al Mare kauplustest välja valinud tuntud moekunstnik ja stilist Liisi Eesmaa.

Julge käekirjaga trendide kujundaja Liisi Eesmaa sõnab tunnustavalt: «Komplekteerisin kokku rõivad ja aksessuaarid, mis muudavad Eesti mehe moodsaks ja pilkupüüdvaks ka kõige edevamas suurlinnas. Kindlasti julgeb Eesti mees hea välja näha, aga kogu see protsess võiks nende jaoks lihtsam olla. Rocca al Mare Kaubanduskeskuse eksperiment on meestele hea võimalus väga lihtsalt endale väga trendikad komplektid soetada. Isegi naised võivad kadestada.»

Rocca al Mare meestekampaania raames toimuva oksjoni kollektsioonide alghinnaks on 10 senti. Enampakkumisel on kõige hinnalisema kollektsiooni tegelikuks hinnaks ligikaudu 576 eurot. Šikid komplektid on oksjonil 12. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles