Lauljatar kirjutas vägistaja vabanduskirja oma kehale

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Lauljatar ja näitleja Tisha Campbell Martin oli 3aastane, kui teda vägistati. «Ma teadsin juba lapsena, et ma ei teinud midagi valesti ja et see polnud minu süü,» ütles Tisha intervjuus The Daily Helpline’ile. Aastakümneid hiljem saatis teda rünnanud kurjategija naisele vanglast vabanduskirja.

Tisha võttis need sõnad ning lasi osa kirjast oma uue muusikavideo «Steel Here» jaoks oma kehale kirjutada. «Kallis Tisha,» seisis kirjas. «See vabandus on olnud minu südames ja mul mõtteis juba aastakümneid. Aastakümneid on minu sees elanud näriv valu koos lõppematu häbitundega oma teo pärast.»

Tisha kirjutas Twitteris oma video kohta, et kleidi värv representeerib tugevust ja jõudu ning kaks tantsijat etendavad välja erinevaid traumaatilise sündmusega seotud emotsioone: viha, kibestumist, valu, madalat enesehinnangut, negatiivseid tundeid, mis lõpuks kõik annavad teed vabanemisele ja andestamisele.

Vaata emotsionaalset videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles