Äpp, mis aitab stiilselt riietuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Umbes nädal tagasi «söötis» sõbranna mulle ette väga huvitava info. On loodud äpp nimega Stylebook, mis aitab kapis olevaid riideid omavahel kokku sobitada, kirjutab osta.ee moeblogi.

Selleks on vaja pildistada kõik garderoobis olevad riided üles ja voilaa! Sinu panus on antud. Nüüd näiteks tekib pähe mõte, et tahaks selga panna oma lemmiksärgi, aga mitte ei turgata pähe, mida konkreetse särgiga kokku võiks sobitada. Äpp aitab sind. Võluva kergusega loob ta kõikvõimalikud erinevad komplektid selle särgi ümber.

Või soovid näiteks osta endale kingi, aga ei tea, kas ja millega nad Sinu olemasolevate riietega kokku võiks sobituda. Pildistad kingad üles ja jällegi saad erinevaid variante, millega uued kingad võiksid harmoneeruda.

Kui oled agar Stylebook-äpi kasutaja, siis mingi aja möödudes saad võtta välja statistika – mida sa oled oma riietest, jalanõudest ning aksessuaaridest kõige rohkem kandnud ja mida kõige vähem. Selle alusel saad teha ka otsuseid oma garderoobi värskendamiseks. Täita puuduvaid auke ja sorteerida vähe kasutust leidvad rõivad oma garderoobist välja.

Mulle tundub see igatahes väga põnev ja tahan seda reaalset ka katsetada, kuidas ja kui hästi see toimib. Üldiselt on teada, et palju ilusaid riideid seisab kapis niisama ilma, et need väga tihedat kasutust leiaksid. Kuigi eraldivõetuna on näiteks aasta tagasi ostetud seelik jätkuvalt hingematvalt kaunis, ei leia siiski sinna ülaossa sobivad särki, pulloveri või kudumit. Sellistel puhkudel tuleks appi äpp. Samuti ei ole kõikidele antud visuaalset nägemist ja ei ole oskust näha, mis värvid või lõiked omavahel sobivad. Äpp teeb selle töö sinu eest ära.

Kõige vaevarikkam osa tundubki see pildistamine. Aga tasub proovimist. Mina lähen igatahes koju katsetama!

Tähelepanu! Stylebook on saadaval operatsioonisüsteemides iOS ja OS X.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles