Romantilised paigad, kuhu tasuks armsamaga reisida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike Barcelonas, taustal La Sagrada Familia kirik.
Paarike Barcelonas, taustal La Sagrada Familia kirik. Foto: Maria Teijeiro Teijeiro/picture alliance / moodboard

Kas oled armsamaga mõnel pikemal reisil juba käinud? Asjatundjad on arvamusel, et just reisil tulevad inimese juures välja sellised küljed, mida me muidu ei pruugi näha. Kui teil on raskusi sihtkoha valimisega, loe, milliseid romantilisi kohti soovitavad koos reisivad paarid.

  • Edela-Iirimaa

Iirimaa rannik on hingematvalt ilus. Võite kallimaga käsikäes jalutada ja iga sammuga aina enam imestada. Iirimaa edelaosas saavad kokku looduse karmus ja ilu ning moodustavad imelise koosluse, kirjutab Female First.

  • Barcelona, Hispaania

Barcelona on paljude turistide meelispaik. Kui teid ei häiri teised inimesed, võite seda ilusat linna nautida koos teistega, ent tõeliselt romantilise elamuse jaoks on teil vaja erilist paika. Üheks võimaluseks on rentida purjekas, millega saab mööda Barcelona rannikut seilata.

Barcelonas asuv La Sagrada Familia kirik (Sipa).
Barcelonas asuv La Sagrada Familia kirik (Sipa). Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA
  • Gran Canaria, Hispaania

Gran Canaria on Kanaari saartest suurim ja meeldejääva elamuse pakub näiteks mägedes matkamine. Pico de las Nieves on Gran Canaria kõige kõrgem punkt, kus tekib tunne, et sa oled «taevas», kuna ületasid pilvepiiri.

  • Rooma, Itaalia

Kellele ei meeldiks Rooma? Kahjuks hirmutab paljusid reisijaid see, et Rooma on pidevalt vallutatud erinevate turistimasside poolt. Tõelise romantika jaoks tasuks üles otsida Villa Borghese park, kus saab rahus rohelust nautida ja piknikku pidada.

Paar tantsimas tangot Püha Peetruse väljakul Vatikanis (Reuters).
Paar tantsimas tangot Püha Peetruse väljakul Vatikanis (Reuters). Foto: TONY GENTILE/REUTERS
  • Veneetsia, Itaalia

Romantiliste sihtkohtade poolest on Itaalia teistest riikidest kindlasti sammukese ees. Kui soovite kallimaga romantilise reisi ette võtta, siis tasuks kindlasti kaaluda Veneetsiat. Veneetsias on paljutki avastada, ent kõige kaunimad vaatepildid ootavad teid ees just õhtul ja öösel.

  • Pariis, Prantsusmaa

Pariisi asuv Eiffeli torn on ilus küll iga ilmaga, aga tõeline tulede vaatemäng avaneb just õhtupimeduses. Torni ümbritsev park on mahedalt valgustatud ja see on ideaalne paik romantiliseks jalutuskäiguks.

Paar kallistamas Eiffeli torni lähistel (AFP).
Paar kallistamas Eiffeli torni lähistel (AFP). Foto: LUDOVIC MARIN/AFP
  • Põhja-Soome

Kui teile meeldivad erinevad üllatused, mida loodusel on pakkuda, külastage Soome põhjaosa ja vaadake virmalisi. See on täiesti ainulaadne vaatepilt, kui taevas ehivad erinevad virvendavad värvitoonid. Pole midagi mõnusamat, kui kallima kaisus seda imelist vaatemängu nautida.

  • Budapest, Ungari

Budapest on väga lõbus ja omapärane linn, kus on palju ilusat arhitektuuri. Buda loss, mis asub Buda mäe otsas ja selle lähedal olev kalameeste bastion on ideaalsed kohad päikeseloojangu vaatamiseks. 

Buda loss (AFP).
Buda loss (AFP). Foto: ATTILA KISBENEDEK/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles