Ärinaine Jana Tool mõtleks pisitütreta liialt oma vanusele

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegus ärinaine: Jana Tooli tegevusalade hulka kuulub 
lisaks kinnisvara haldamisele disainmööbli maaletoomine ja sisustuspoe pidamine, sisekujundamine, oliiviõli tootmine ja turustamine.
Tegus ärinaine: Jana Tooli tegevusalade hulka kuulub lisaks kinnisvara haldamisele disainmööbli maaletoomine ja sisustuspoe pidamine, sisekujundamine, oliiviõli tootmine ja turustamine. Foto: Peeter Langovits

Kolmanda lapse 44-aastaselt sünnitanud ärinaine Jana Tool on öelnud, et kui praeguseks kaheaastast tütart ei oleks, mõtleks ta vaid oma vanusele ja vanemaks saamisele, kirjutati ajakirja Marie Claire novembrinumbris.

Jana Tooli sõnul ei ole mõtet end siduda hirmudega, et pärast 40-aastaseks saamist on ohtlik sünnitada. Selle asemel käis tema tervisekontrollis ja veendus, et muretsemiseks pole vähimatki põhjust.

Oma karjäärile pani sisekujundajast Jana Tool aluse aastaid tagasi kahe väikese lapse kõrvalt, kellest üks on tänaseks 17- ja teine 21-aastane. «Ma olen veendunud, et naine peab iseseisev olema, ise endale raha teenima,» ütles ta.

Pisitütar on naise ellu toonud uue elurütmi ja uued valikud, samuti oli just tütar see, kes inspireeris teda egelema Prantsuse lastemoebrändiga Jacadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles