Millises vanuses naisi mehed eelistavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippmodellid moenädalal.
Tippmodellid moenädalal. Foto: BFA/Matteo Prandoni/BFA/Sipa USA

Arvatakse, et meestele meeldivad noored naised ja nüüd on see väide ka kinnitust leidnud. Värske uuring tuvastas, et mehed, hoolimata vanusest, eelistavad 20. eluaastates naisi.

Tutvumislehe OKCupid looja Christian Rudder analüüsis tutvumislehe statistikat, et kindlaks teha, millises vanuses naisi peavad mehed kõige atraktiivsemaks. Samuti analüüsiti seda, kui vanad mehed meeldivad naistele, kirjutab Style Caster.

Naiste puhul selgus, et kuni 29. eluaastani meeldivad naistele pigem endast vanemad mehed. Kolmekümneselt vaatavad naised enda vanuseid või natuke nooremaid mehi ja neljakümneselt meeldivad naistele endast nooremad mehed.

Meeste puhul aga nii suuri erinevusi ei täheldatud, sest selgus, et mehed vanuses 20-50 eelistavad eranditult 20. eluaastates naisi. Mõned mehed täpsustasid, kas neile meeldivad 21, 22, 23 või 24-aastased naised, kuid see oli meeste jaoks ka viimane piir. OKCupidi andmete järgi ei paku 25-aastased naised meestele enam kuigi palju huvi.

Tegemist pole mingi kiirelt tehtud uuringuga: OKCupidil on kümnete miljonite kasutajate andmed ja eelistused, seega võib öelda, et neid tulemusi tasub uskuda.

Rudder selgitas: «Meie andmed näitavad, et üle 30-aastaste meeste jaoks justkui ei eksisteerigi naisi, kes jäävad nende vanusegruppi. Nooremat peetakse paremaks ja kõige noorem on veel kõige parem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles