Christina Hendricks tunnistas, et suure rinnapartii tõttu on tema rõivavalik piiratud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christina Hendricks.
Christina Hendricks. Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA

Mõningaid moega seonduvaid asju mõistavad vaid need naised, kel on keskmisest suurem rinnapartii. Näitlejanna Christina Hendricks käis New Yorgi moenädala raames Zac Poseni moe-show'l ja nentis, et kurvikad naised vajavad rõivaid ja kleite, mille all saab probleemideta rinnahoidjat kanda.

«Ma armastan Zaci rõivaid, aga kui ta peaks looma palja seljaosaga kleidi, siis seda ma kanda ei saaks. Ma pean alati rinnahoidjat kandma, seetõttu ma ei osta selga paljastavaid kleite,» sõnas Hendricks Glamourile antud intervjuus ja viitas oma märkimisväärsele rinnapartiile.

Samas on Hendricks varemalt tunnistanud, et mõni disainer mõistab ka rinnakamaid naisi. Näiteks Christian Siriano on loonud kleite, mis on rindade juurest piisavalt toetavad ega vajagi rinnahoidjat. Hendricksi sõnul tekitavad Siriano kleidid temas tunde, et ta eest on hoolt kantud.

Vasakult: Christina Hendricks, Bella Thorne, Amy Schumer (Sipa)
Vasakult: Christina Hendricks, Bella Thorne, Amy Schumer (Sipa) Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles