Diana Arno annab Disainiöö raames aimu, mis toimub Eesti disaini tagatubades

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Julia Kovaljova

Juba kümnendat korda toimuval Disainiööl annab moelooja Diana Arno aimu, mis toimub disaini tagatubades ning kuhu suunda võiksid Eesti disainerid liikuda.

Disaniöö tuleb ka sel sügisel! Juba kümnes festival aitab tutvustada tuleviku-disaini olemust. Pühapäeval, 20. septembril kell 15.00 (kutsetega) ja 17.00 käsitlevad ühisel moeetendusel rõivadisaini olevikku ja tulevikku Diana Arno, Kalle Aasamäe ja Triinu Pungits.

EKA uues hoones aset leidev moesündmus annab disaineritele võimaluse astuda teadliku ja valdkonnast laiemalt huvitatud publiku ette kontseptuaalsemas võtmes. Milline on disaini tulevik? Kuhu on teel rõivadisain? Nendele küsimustele otsitakse tänavusel festivalil vastust.   

Lisaks Disainiööle on toimumas veel moega seotud üritusi. Septembri algusest kuni kuu lõpuni võib leida Diana Arno loomingut Viru Keskusest, II korrusel asuvast Eesti disaini pop-up poest koos Iris Janvieriga. Müügile tulevad nii viimased eksemplarid Diana Arno suvekollektsioonist kui ka eelolevaks sügishooajaks sobivad kleidid ning Diana Arno kaubamärgi klassikaks saanud vill- ja kašmiirkangast mantlid.

Diana Arno kaubamärk on mõeldud julgele ja hea stiilitundega naisele, kes peab rõivaste juures oluliseks kvaliteetset õmblustööd, huvitavaid lõikeid ning hindab naturaalseid materjale. Diana loominguga saab tutvuda esinduspoes Tallinna vanalinnas, aadressil Väike-Karja 1.

Foto: Julia Kovaljova.
Foto: Julia Kovaljova. Foto: Diana Arno
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles