Kas õiget meest on tõesti nii raske leida, kui arvatakse?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised sooviksid enda kõrval näha meest, kes on spontaanne, küps, seksikas, lojaalne ja enesekindel. Meest, kes võitleks naise eest ega murraks tema südant. Kas sellised mehed on päriselt ka olemas? Või on naiste nõudmised liiga kõrged? 

Suhteekspert Virginia Clark sõnas, et tavaliselt on probleemiks soovunelmad ja nende tõttu võib hingesugulase leidmine võtta arvatust kauem. Clark selgitas, et õige ja enda jaoks ideaalse mehe leidmiseks tuleb kõigepealt kindlaks teha, milline see õige mees üldse on, kirjutab Elite Daily.

Soovunelmate all mõtles Clark näiteks seda, kui naine hakkab ettekäändeid otsima, miks pole mees talle lubatud ajal helistanud või kui naine ootab mehelt pühendumist, mis ei realiseeru kunagi. Kõige olulisem ja mõjuvam soovunelm on see, kui naine loodab või arvab, et suhtes muutub midagi, kuid seda ei juhtu kunagi. 

Kui mõtled sellele, milline võiks olla ideaalne mees, siis on tähtis ka ennast analüüsida ja reaalsusega leppida. Ava silmad ja langeta otsuseid vastavalt sellele, mis su elus nüüd ja praegu toimub. Ära juhindu sellest, mida sa tulevikult ootad. Kui sa oled enda jaoks läbi mõelnud, mis sulle sobib ja mis mitte, siis muutub õige mehe leidmine palju lihtsamaks. 

Mida naised üldse otsivad? Tutvumislehe Match.com andmetel on naiste eelistused erinevad ja sõltuvad suuresti naise vanusest. Näiteks 18–24-aastaste jaoks on oluline see, et mehel oleksid kenad kõhulihased; 25–34-aastased väärtustavad aga rohkem seda, et mees pühenduks oma karjäärile.

Kas õige kaaslase leidmine on siis tõesti nii keeruline? Mitte päris. Kui sulle tundub, et uute inimestega on keeruline kohtuda, siis äkki on asi selles, et sa ise pole piisavalt paindlik või sa peaksid muutma oma ettekujutust suhtest. Võib-olla oleks paras aeg mängureegleid veidi muuta, sest siis leiab Härra Õige su kiiremini üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles