Kümned tuhanded naised on liitunud Ashley Madisoni veebilehega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Madisoni esileht.
Ashley Madisoni esileht. Foto: SCANPIX

Kuigi eksperdid ennustasid, et pärast häkkimist hakkab veebilehe Ashley Madison kasutajate hulk langema, on veebilehe omaniku sõnul aset leidnud hoopis vastupidine: kümned tuhanded naised on omale konto loonud.

Ashley Madisoni emafirma Avid Life Media andmetel liitus eelmisel nädalal veebilehega üle 87 000 naise. Uued ja endised naiskasutajad saatsid eelmisel nädalal veebilehe kaudu koguni 2,8 miljonit sõnumit, kirjutab NY Daily News.

Avid Life Media teatas pressiteates, et kuigi nende veebilehte häkiti, on kasutajate arv kasvanud. Eelmisel kuul häkiti Ashley Madisoni veebilehte ja 37 miljoni kasutaja andmed muudeti avalikuks. Internetti paisati inimeste pärisnimed, krediitkaardiinfo ja seksuaalfantaasiad.

Selgus, et Ashley Madisoni kasutajate hulgas oli palju USA valitsuse töötajaid ja sõjaväelasi, ka Ashley Madisoni tegevjuht Noel Biderman oli registreerinud end veebilehe kasutajaks. Kuigi Biderman astus pärast skandaali tagasi, pole andmete avalikustamine Ashley Madisoni kasutajate hulka vähendanud.

Avid Life Media väitel on Ashley Madisonil kasutajaid igas osariigis, lisaks sellele veel 50 riigis üle terve maailma. Ashley Madisoni mobiilirakendus on Apple’i rakendustepoes 14. kohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles