Kuulsate naiste tätoveeringud ja nende tähendused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie.
Angelina Jolie. Foto: XPOSURE

Kui otsustad oma keha tätoveeringuga kaunistada, siis võiks valida mõne sellise pildi või sõnumi, millel on sinu jaoks eriline tähendus. Marie Claire koostas lühikese nimekirja kuulsuste tätoveeringutest ja nende tähendustest.

1. Selena Gomez

Selena Gomezel on üks tätoveering selja peal. Tegemist on araabiakeelse lausega, mis tõlkes tähendab «armasta kõigepealt iseennast».

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: David Aguilera/David Aguilera/Buzzfoto

2. Miley Cyrus

Miley Cyrus lasi esimese tätoveeringu teha siis, kui ta oli kõigest 17-aastane: ta lasi oma vasaku rinna alla kirjutada «lihtsalt hinga». Miley valis just selle sõnapaari, kuna see on austusavaldus tema sõbrannale Vanessale ja kahele vanaisale - nad kõik surid kopsuvähi tõttu. «See tuletab mulle meelde, et midagi ei tohiks võtta enesestmõistetavalt. Hingamine on niivõrd tavaline asi, kuid keegi neist polnud võimeline seda tegema. Ma lasin tätoveeringu teha oma südame lähedale, sest just seal nad kõik elavad,» ütles Miley ühes intervjuus.

Miley Cyrus paremal (Xposure).
Miley Cyrus paremal (Xposure). Foto: XPOSURE

3. Emma Stone

Emma Stone'il on eriline side oma ema... ja ansambliga Beatles. Tähistamaks seda, et Stone'i ema sai võitu vähkkasvajast, lasid näitlejanna ja tema ema teha tätoveeringud, mis olid inspireeritud Beatlesi laulust «Blackbird». Asja teeb eriti huvitavaks see, et tätoveeringud on disainitud Paul McCartney poolt. Nimelt kirjutas Emma Stone McCartneyle ja palus mehel joonistada varesejalad. Tuntud laulja ja laulukirjutaja saatiski vastu oma joonistuse. «Paul McCartney disainitud tätoveeringud. Kõlab hullumeelselt, kas pole? Ta on hea mees,» kommenteeris Emma Stone.

Caters
Caters Foto: David Gabber / PRPhotos.com/Caters News Agency

4. Vanessa Hudgens

Hudgens lasi esimese tätoveeringu teha 24-aastaselt - tema kaela ehib kaunis liblikas. «Tegin selle otsuse üsna viimasel minutil, kuigi tegelikult tahtsin tätoveeringut juba aastaid enne seda. Kui mu ema oli rase, maandus nädal enne minu sündi tema kõhule liblikas ja selle järgi sain ma ka oma nime. Vanessa tähendab ladina keeles liblikat,» sõnas noor näitlejanna.

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

5. Lady Gaga

Lady Gaga üks silmatorkavamaid tätoveeringuid on tema käel. Need on Saksa poeedi Rainer Maria Rilke luuleread, mille juures on kuupäev 18.12.1974. Kuupäev tähistab Lady Gaga tädi surmakuupäeva. Kuigi tädi suri enne Lady Gaga sündi, tunneb naine, et tal on tädiga tugev side. Luuleread räägivad üksindusest, millega Gaga sõnul suudab iga artist samastuda. 

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

6. Cara Delevingne

Supermodell Cara Delevingne'ile meeldivad tätoveeringud. Teiste seas on ta lasknud oma käele tätoveerida oma initsiaalid C. J. D. (Cara Jocelyn Delevingne).

Press Association
Press Association Foto: Jonathan Brady/PA Wire/Press Association Images

7. Angelina Jolie

Angelina Jolie'l on mitu tätoveeringut, aga kõige armsam on ehk see, mis asub naise käel. Nimelt on Jolie lasknud oma käele tätoveerida oma laste sünnikohtade koordinaadid. Lisaks laste omadele on seal ka Brad Pitti sünnipaiga koordinaadid.

Reuters
Reuters Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles