Elegantne Eesti mood vallutab nädalaks suvepealinna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootjad

11. – 16. augustil on Pärnus luksuslikus Ammende Villas avatud Eesti moedisaini hüpikpood ZERO°, mis sügistalvisel perioodil tegutseb Tallinnas Baltika kvartalis. 

Nii suvepealinnas puhkajatel kui ka pärnakatel on võimalik osta pop- up’ist rõivaid, ehteid ja aksessuaare erinevatelt Eesti disaineritelt.

Esindatud on rõivabrändid TIINA by Tiina Talumees, Mare Kelpman, Pungits, Kaidi Kuur, Diana Arno ning uued tegijad Raili Nõlvak, Studio August, KÄT ja Berliini moenädalal rahvusvahelist tunnustust pälvinud Whitetail.

Ehtesõbrad saavad valiku teha New Vintage by Kriss’i, MyaMoon’i, Gvido Design’i ja Kristi Liiva ajatustest aksessuaaridest, lisaks on võimalik osta ka naha- ja kotidisaineri Kadri Kruusi aksessuaare.

15. augustil toimub Ammende Villas õhtusöök, mille raames toimub sügishõnguline moe-show. Kontsertelamuse pakub Silver Sepp.

Eesti moedisaini pop-up-pood on avatud Pärnus, Ammende Villas 11. – 16. augustil kell 12-20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles