Kuumad fotod: liikumispuue ei vähenda seksikust!

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas puue tähendab, et enam ei või end oma kehas seksika ja ilusana tunda? Ei, ütleb Rachel Friedman Chapman (29). Naine, kes jäi viis aastat tagasi halvatuks pärast basseiniõnnetust, murrab müüte ja eelarvamusi julgelt poseerides. 

My ability to see the good in people. And of course my sense of humor! #WhatMakesMeSexy #BeYourself

Posted by Rachelle Friedman on Friday, 31 July 2015

Racheli juhtum on korduvalt ületanud uudiskünnist – nimelt kukkus ta basseini oma tüdrukuteõhtul, kui üks tema pruutneitsitest ta naljahoos vette tõukas. Rachel murdis kuuenda selgroolüli ning jäi halvatuks. Arusaadavatel põhjustel tema pulmapäev lükkus ning Rachel abiellus oma armastatu Chrisiga aasta hiljem. «Pärast õnnetust oli mu suurim mure, kas ma saan kunagi lapsi,» on naine öelnud. Kuid sel kevadel sai ta lõpuks emaks, abistava käe ulatas ülikooliaegne sõbranna, kes võttis enda õlule surrogaatema rolli.

Rachel on asunud häälekalt seisma puuetega inimeste õiguste eest ning tema julged fotod on tõmmanud sotsiaalmeedias tähelepanu. «Ma tahan, et oleks selge: ma vihkan oma puuet ja see mõjutab mu elu väga negatiivselt, just nagu see mõjutab miljonite teiste elu, kes samamoodi peavad hakkama saama,» kirjutas Rachel hiljaaegu oma Facebooki-lehel. «Jah, ma saan elada produktiivselt, aga ma soovin väga, et saaksin tagasi oma iseseisvuse. Ma usun, et on võimalik tunda end hästi ja olla uhke, samal ajal vihates oma puuet.»

Värske ema on püüdnud murda müüte ning kirjutanud näiteks Cosmopolitanis, kuidas seks on tema elus endiselt väga olulisel kohal ning ka julged fotod kaunis pesus peaksid mõjuma äratusena neile, kes arvavad, et puue muudab inimese vähem seksikaks.

 

Hey JustkiddingnewsSo I randomly came across the video you did on me. I'm totally not offended.. Like seriously but I...

Posted by Rachelle Friedman on Monday, 3 August 2015
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles