Häid soovitusi, kuidas šampooni lisaks juuste pesemisele kasutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Šampooniga saab teha lisaks juuste pesemisele veel üllatavalt palju asju, mille peale tavaliselt ei tuleks.

Šampoon on tavaliselt olemas igas majapidamises ja sellega saab teha palju häid asju. Cosmopolitan.com annab nõu, kuidas šampooni lisaks juuste pesemisele kasutada:

1) Käte ja nõude pesemiseks – Šampoon on nahale palju õrnem kui seep või nõudepesuvahend. Kui tavaline seep muudab su käed kuivaks, siis proovi kasutada selle asemel šampooni. Lisaks teeb see nõud väga puhtaks.

2) Meigipintslite ja juukseharja puhastamiseks – Paljud naised ei puhasta oma meigipintsleid piisavalt tihti. Šampoon sobib selle tegemiseks ideaalselt, sest seda on alati kodus olemas ja see on tõhus. Juukseharja puhastamiseks võta juuksed harja pealt ära ning pane see 10-15 minutiks šampoonisesse vette ligunema.

3) Õrnade riiete pesemiseks – Spetsiaalsed riiete käsipesuks mõeldud vahendid on tihti väga kallid. Kuid šampoon teeb sama töö ära. Kasuta seda käsitsi pesu pesemiseks nagu tavalist pesuvahendit.

4) Maniküüri või pediküüri tegemiseks – Soojas šampoonises vees käte ja jalgade leotamine muudab need siidpehmeks, tänu millele on maniküüri või pediküüri kergem teha.

5) Vältida vannitoapeegli uduseks minemist – Pesemas käies muutub vannitoa peegel tavaliselt uduseks, mis võib paljusid häirida. Selle vältimiseks pane veidi šampooni majapidamispaberi peale, hõõru sellega peeglit ja pühi kuiva lapiga puhtaks. Järgmine kord duši alla minnes võid imestada.

6) Keha pesemiseks – Kas dušigeel sai otsa või unustasid selle lihtsalt kaasa võtta? Pole probleemi, sest šampoon sobib keha pesemiseks samuti väga hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles