Mida võib aluspesu sinu isiksuse kohta paljastada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naise aluspesu võib öelda nii mõndagi tema isiksuse ja harjumuste kohta. Millist aluspesu kannad sina?

Good Housekeeping toob välja, mida võib aluspesu sinu isiksuse kohta paljastada:

Puuvillane aluspesu

Sa armastad naermist üle kõige ning sul on armas naer, mis paneb kõiki sinu ümber naeratama. Lapsena üritasid sa teha nii, et kõik inimesed su ümber tunneksid ennast tegevustesse kaasatuna. Ka suurena oled väga empaatiline inimene. Kui su sõbrad vajavad nõu, siis nad pöörduvad esimesena sinu poole, sest nad teavad, et sa oled aus, kuid samas lahke.

Bokserid

Sa armastad kaisutamist ja sa oled paljudele tark parim sõbranna. Kui sõber vajab abi, siis pakud talle esimesena oma tuge. Sa oskad hästi rahaga ümber käia, kuid aja planeerimisega võib olla probleeme. Selle pärast jääd kahjuks palju hiljaks.

Kõrge värvliga aluspüksid

Sa armastad vanu Hollywoodi filme ja tahaksid, et tänapäevane popkultuur oleks sarnasem vanade aegadega. Sul on oma lemmik punane huulepulk, mida kannad tihti ja mis tekitab sinus imelise tunde.

Stringid

Sa oled erakordselt ambitsioonikas inimene. Kui oled seadnud omale karjääris või isiklikus elus eesmärgi, siis ei peata sind mitte miski. Sa oled valmis oma unistuste nimel pingutama. Samuti on sul lähedased suhted oma pere ja sõpradega, kes imetlevad sind väga.

Pitspesu

Sa tahad lisada oma igapäevaellu veidi elegantsi. Sophia Loren on sinu stiilikoon, aga samas jääd alati omaenda isikupärale kindlaks. Sa kombineerid praktilisust stiiliga – keegi ei näe sind kõrgetel kontsadel, kui need pole just väga mugavad.

Kirjaga aluspesu

Sinus on väga palju lapselikku energiat. Inimesed kutsuvad sind tihti armsaks ja imetlusväärseks, sest kiirgad positiivsust. Sulle meeldib kuulata palju raadiot ja oled kursis praeguste hittidega. Armastad loomi ning paitad võimalusel igat koera.

Vanaema-stiilis püksikud

Sa arvad, et enda mugavustunnet ei tohi stiili nimel ohverdada. Sa kannad küll aeg-ajalt kleiti, aga see peab olema väga mugav ja mitte väga kallis. Selle arvelt meeldib sulle kulutada raha kvaliteetse toidu peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles