Uuring: paljud naised on juuksurile ustavamad kui oma mehele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljutisest uuringust selgus, et neljandik naistest on valmis pigem oma meest petma kui juuksurit vahetama.

Suurbritannias läbiviidud uuringust tuli välja, et paljud naised on juuksurile ustavamad kui oma mehele, vahendab Female First. Mis on selle põhjuseks? Naised usuvad, et head juuksurit on raskem leida kui head meest. Kaks kolmandikku küsitlejatest alles otsivad omale õiget juuksurit, kellega oleksid tõeliselt rahul.

Naistele on hea juuksur, kes mõistaks nende vajadusi ja saaks nende soovidest õigesti aru. väga oluline, 89 protsenti naistest jääksidki külastama seda ühte ja sama juuksurit, kelle töö neile väga meeldib.

Kui naistelt küsiti, kas nad pigem petaksid oma meest või oma lemmik juuksurit, siis veerand nendest jääksid pigem oma juuksurile truuks. Naised nõustusid, et nii hea mehe kui ka hea juuksuri leidmine võib olla väga keeruline, kuid ideaalse juuksuri leidmine on siiski raskem. Mõlema otsimiseks ollakse valmis kõvasti vaeva nägema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles