Viis põhjust, miks noorematele meestele meeldivad 50ndates naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sa oled üksik naine 50ndates eluaastates? Siis on sulle hea uudis: sul võib olla lööki ka endast tunduvalt nooremate meeste seas.

Meeste eelistused on tänapäeval muutunud aina laialdasemaks, kirjutab Fox News Magazine. See tähendab, et 50-aastaselt võid vabalt käia kohtamas endast kümme või 15 aastat nooremate meestega. Kuid samal ajal võid käia kohtamas ka endavanuste või vanemate meestega – seega valikuvõimalusi on palju.

Viis põhjust, miks noorematele meestele meeldivad 50ndates eluaastates naised:

1) Vanemad naised on enesekindlad

50ndates eluaastates naised on väga enesekindlad, mis on kõikide meeste arvates väga ligitõmbav. Enesekindel naine ei ole klammerduv, nõudlik või meeleheitel. Tal oma elu ja karjäär ning ei vaja mehelt nii palju tähelepanu kui nooremad naised. Vanemate naistega on selle pärast lihtsam aega veeta ja nad ei ole nii nõudlikud.

2) Vanemad naised näevad nooremad välja kui kunagi varem

50ndates naised näevad välja nooremad ja seksikamad kui kunagi varem. Naised hoolitsevad tänapäeval enda eest rohkem ja palju võimalusi on nooruslikuks jääda. Oma välimust on võimalus paremaks muuta nahahooldusega, trenniga, õige riietuse, soengu ja meigiga. Need kõik muudavad naist nooremaks. Osad ütlevad lausa, et 50ndad on uued 30ndad!

3) Vanemad naised on kogenud

50ndates on naisel juba palju elukogemust erinevates valdkondades. Noorte meeste jaoks on see põnev ja neil on tänu sellele nii mõndagi neilt õppida. Suhe vanema naisega on selle pärast meeste jaoks väga lõbus ja hariv. Lisaks täiendab noorem mees ka vanemat naist ja tutvustab talle uusi põnevaid asju.

4) Vanemad naised ei taha luua peret

Kui naine saab 50-aastaseks, siis ta tavaliselt ei soovi enam peret luua ega lapsi saada. See võib olla suur kergendus noortele meestele, kes ei taha siduda ennast naistega, kes tahavad peret luua. Need mehed tahavad küll suhet, aga ei taha lapsi saada ega ennast sel viisil siduda.

5) Vanemad naised on realistlikumad

50ndates naised juba teavad, kuidas maailm toimib. See tähendab, et kuigi nad oskavad lõbutseda, siis nad ei ole naiivsed. Neile meeldib nooremate meeste tähelepanu aga nad teavad, et suhe ei pruugi jääda pikaajaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles