Galerii: Diana Arno esinduspoest leiab Eesti disainerite loomingut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moebrändi Diana Arno esinduspoes (Väike-Karja 1, Tallinn)  on nüüdsest kuni septembrikuuni võimalik tutvuda ka teiste erinevate, peamiselt Eesti moe- ja aksessuaaridisainerite loominguga. Uusi disainereid tervitati meeleoluka moepeoga Fashion Blockparty.

Diana Arno naiselikele kleitidele ning mantlitele vastukaaluks on nüüdsest maskuliinsemad toonid esindatud Kalle HT ja SWÄRKi meesterõivaste näol.

Kaunite kleitide juurde saab sobivaid ehteid valida MyaMoonilt ning Kristi Liivalt. Teksade ja vabaajarõivaste valiku eest on hoolitsenud lõunanaabrite moebränd One Wolf.

Diana Arno on eestimaine disainerbränd, mille valikus on kauneid kleite nii kontorisse kui ka pidulikemateks sündmusteks. Kollektsioonist ei puudu ka mõnusad ja ajatute lõigete ning vormidega mantlid. Diana Arno värskeimas loomingus domineerivad helge meeleolu, pastelsed toonid, kaunis print ja romantilised detailid. Inspireerituna loodusest ja selle motiividest, ütlevad kollektsioonis oma sõna sekka nii linnud kui ka lilleõied.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles