Online-intervjuu: küsi lapsendamise ja kasuperede teemal

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Petoffer
Sigrid Petoffer Foto: Erakogu

Viimase kümne aasta jooksul on kasuperede arv Eestis teinud dramaatilise languse, kahanedes koguni kolm korda. Kuigi paljud pered ilmselt sooviksid ja saaksid vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele uut kodu pakkuda, napib sageli teadlikkusest ja julgusest.

Sel neljapäeval, 14. oktoobril kella 11-13 vastab Postimees.ee lugejate küsimustele lapsendamise, kasu- ja tugipereks saamise ning olemise teemal lapsendamisteemalise nõustamisega tegeleva MTÜ Oma Pere juht Sigrid Petoffer.

Oodatud on küsimused nii kasuperenduse protseduurilise kui ka emotsionaalse poole kohta. Jäta oma küsimus selle loo kommentaariumisse! Toimetus teeb küsimuste seast valiku, eelistades aktuaalsemaid ja erinevate esitajate küsimusi.

Laupäeval korraldavad sotsiaalministeerium ja Oma Pere tasuta konverentsi «Lapse tee oma koju», kus räägitakse lahti teemasid, mis peredele, kes selle sammu juba astunud või kaaluvad seda, olulised teada on.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles