Mida võib lemmik toataim öelda sinu isikupära kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Potililled ei pruugi asendada küll horoskoopi, aga võivad siiski peegeldada inimese teatud harjumusi ja isikupära.

Kas sinu lemmik toataim näitab välja ka su iseloomu? Loe, mida kirjutab Good Housekeeping erinevate toataimede kohta:

Viigipuu

Kui sinu lemmik toataimeks on viigipuu, siis jääd alati oma eelistustele kindlaks. Sa ostad alati sama tooni huulepulka, hoiad rutiinist kinni ja kui asjad just kodus katki ei lähe, siis sa neid välja ei vaheta.

Foto: SCANPIX

Begoonia

Sa oled romantiline inimene ja usud, et mitte miski (riietus, sisekujundus) pole täiuslik ilma värvideta.

Foto: SCANPIX

Monstera

Sulle meeldib jätta dramaatilist muljet ja sul on tõenäoliselt kõige rohkem leopardimustriga asju sinu sõpruskonna hulgas.

Foto: Margus Ansu

Sukulent ehk lihaktaim

Lapsevanemana ei ole sa tavaline ema, vaid väga lahe ema! Sa oled noortepärane ja tead, mis tänapäeva noori huvitab ning oled viimaste trendidega alati kursis.

Foto: Urmas Luik

Kukehari

Sa oled blogija või armastad lihtsalt blogisid lugeda, väga võimalik, et mõlemat. Sulle meeldivad omapärased ja erilised asjad, nagu seda on ka see taim.

Foto: Kiskjasiil

Aaloe

Esialgu võid sa tunduda pirtsaka ja eemalolevana, aga kui inimesed sind lähemalt tundma õpivad, siis hindavad nad sinu rahulikku loomust.

Foto: SCANPIX

Sõnajalg

Sulle meeldivad vanad teleseriaalid ja lapsepõlvest saadik oled unistanud, et sul oleks oma isiklik muinasjutuaed.

Foto: Eve Sepp

Sidrunipuu

Sulle meeldivad lõunamaa riigid ning sealt on tulnud ka armastus sidrunipuude vastu. Sa loodad, et saad sidrunitega tuua veidi lõunamaa soojust enda koju.

Foto: Sille Annuk

Ilupuud

Kui armastad kujundatud ilupuid, siis on su majapidamine tõenäoliselt väga organiseeritud ja korralik. Sa oskad kõige eest hästi hoolitseda ja sulle meeldib päevi korralikult planeerida.

Foto: SCANPIX

Kunstlill

Sulle hakkavad asjad tihti ainult selle pärast meeldima, sest need on ilusad, ja võid teha palju impulsiivseid oste. Lisaks võib sul olla kiire elutempo, mille tõttu pole aega päris lillede eest hoolitseda.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles