Mida peaks teadma duši all seksimisest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks duši all võib tunduda väga erutav kogemus – kuum dušijuga, vahused kehad ja mahlased suudlused. Kuid tegelikkuses ei pruugi kõik minna niivõrd sujuvalt kui ette kujutatakse.

Duši all seksides tuleb olla mänguline ja loominguline ning liialt mitte muretseda, ütleb David Yarian Women's Health Magazine'ile. See on kindlasti teistmoodi kogemus, milleks on kasulik arvesse võtta teatud soovitusi:

Väldi oma jalgevahega veevoolu

Kuigi terve kehaga duši all olemine võib tunduda väga erutav, siis veevool võib kogemata pesta ära niiskuse sinu tupes. «Peamine asi, mis duši all seksides valesti läheb on see, et naise vagiina on liiga kuiv ja seks muutub ebameeldivaks,» ütleb Yarian. Oma jalgevahega vett vältides säilitad oma tupe niiskuse ja seks ei ole valulik.

Vajadusel võtke rasestumisvastane vahend varem valmis

Kondoomipakki on märgade kätega väga raske avada, rääkimata selle peale panemisest. Selle pärast on kõige parem, kui kasutate vajadusel mingit teist rasestumisvastast vahendit, näiteks beebipille. Kui siiski tahate kasutada kondoomi, siis tuleb otsida selliseid kondoome, mis taluvad vett.

Hoidke mõlemad jalad maas

Ärge kindlasti pange ühte oma jalgadest vanni ääre peale! «Alati on võimalus, et libisete ja kukute,» tuletab Yarian meelde. Üheks heaks poosiks on duši all seksides selle pärast koerapoos. Niimoodi on nii mehel kui ka naisel jalad kindalt maas ning väheneb libisemisoht.

Kasutage dušši eelmänguks

«Arvan, et vahekord on siiski kõige mitteohutum asi, mida duši all teha,» räägib Yarian. Seega soovitab ta duši all pigem teha eelmängu, üksteist pesta ja puudutada, ning astuda päris vahekorda väljaspool vannituba. Mängige kuuma vee sensuaalsusega ning nautige teineteise keha puudutamist.

Lihtsalt peske teineteist

Võtke koos duši alla minnes hetk, kus hindate selle intiimsust. Sul ei ole meiki, teie mõlema kehad on paljad ja olete koos veevoolu all. «Partneri keha pesemine ja juuste šampoonitamine võib olla väga erutav ja intiimne kogemus,» soovitab Yarian. Seega alati ei peagi koos pesema minnes astuma vahekorda, vaid piisab ka lihtsalt teineteise pesemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles