Mida võib kolleegi kohta paljastada see, mida ta lõunaks sööb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kolleege saab paremini tundma õppida neile küsimusi esitades ja nendega vesteldes, aga sama tõhus meetod kolleegide paremaks tundmiseks on nende aja jooksul jälgimine, kuna kehakeel ja käitumine paljastavad inimese kohta nii mõndagi. See võib kõlada veidralt, aga väidetavalt võib kolleegi iseloomu veidike paljastada seegi, mida ta eelistab lõunaks süüa.

Elite Daily pani kirja kõige enam levinud toidud ja humoorikad selgitused, mida võivad need tellija kohta paljastada.

Salat

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Need inimesed ei pruugi olla kuigi muljet avaldavad, kuid nad on leidnud kavalaid viise, kuidas seda teiste eest varjata. Sulle võib tunduda, et kolleeg aitab sind, aga pikas perspektiivis võib tema abist olla rohkem kahju kui kasu. 

Pitsa

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Need inimesed on liiga laisad, et kodust ise lõunasöök kaasa võtta, kuid samas on nad piisavalt kokkuhoidlikud, et midagi korralikku lõunasöögiks osta. Nagu pitsagi, võivad need inimesed olla mitmekülgsed ja nende töötulemused on alati rahuldust pakkuvad. 

Võileib

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kuna süsivesikuid ei tasuks üleliia tarbida, võivad inimesed, kes eelistavad lõunasöögiks võileiba, tekitada teistes veidi kahtlusi. Võib-olla see on natuke ennatlik, aga neid inimesi ei saa täielikult usaldada.

Hiinapärane kiirtoit

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Hiinapärast kiirtoitu eelistavad inimesed, kes tahavad elada hetkes ja muretseda tagajärgede pärast hiljem. Kiirtoidus on üldiselt palju kilokaloreid ja hiinapärane kiirtoit pole selles osas teistest rämpstoitudest erinev.

Sushi

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Regulaarne sushi söömine on sama hea kui kõige hinnalisema likööri tellimine baaris ilma, et oleksid kõigepealt küsinud selle hinda – see lausa karjub teisele: «Ma olen sinust edukam!» 

Burrito või wrap

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Need inimesed eelistavad süüa kiirelt ja neile meeldib, kui toidus on palju erinevaid maitseid. Asja muudab eriti mugavaks see, et kõik koostisosad on mugavalt tortilja sisse kokku mässitud. Võib väita, et need inimesed eelistavad minna kergema vastupanu teed.

Kontorisse tellitud toit

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Need inimesed usuvad, et nende aeg on üliväärtuslik. Kui nad pole just firma tegevjuhi kohal, siis on nende arvamus vale.

Kodune toit

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Need kolleegid on säästlikud, vastutustundlikud ja mõtlevad tulevikule – kõik need omadused peaksid ühel heal alluval ja kolleegil olema. Nad tekitavad süümepiinu neil, kes käivad lõunapausi ajal väljas söömas ja kulutavad iga päev raha.

Mitte midagi

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Kes vajab lõunasööki, kui on võimalik teha erinevaid mahlapaaste või tarbida päeva jooksul ainult vett, mis on organismile ja figuurile ülikasulik. Võib juhtuda, et need kolleegid räägivad kööginurgas ainult oma järjekordsest dieedist ja sellest, et «nad on ikka nii paksud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles