Kümme märki, et sul on kadestusväärne kallim

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armusuhe võib olla samaaegselt imeline ja ka raske. Iga naine sooviks olla suhtes ja abielluda imelise mehega mõnest romantilisest filmist või lausa muinasjutust, mida ta lapsepõlves korduvalt luges.

Tuleb tõdeda, et mõned isikuomadused on tõesti sellised, mis võivad mehe teiste naiste silmis muuda kadestusväärseks kallimaks. Lifehack tõi esile kümme märki, mis näitavad, et sul on imeline kallim ja sa peaksid tema üle uhke olema.

1. Ta suhtleb sinuga. Suhtlemine on asi, millesse ta ei suhtu kunagi ükskõikselt. Ta räägib sinuga, kuulab sind ja üritab alati mõista. Ta teab, millal rääkida ja millal kuulata. Ta võib rääkida sinuga kõigest ja kõigist.

2. Talle meeldib sinuga koos olla. Pole oluline, mida te koos teete, peaasi on see, et te olete kahekesi. Ta siiralt naudib su seltskonda. Võite kodus naljakaid filme vaadata või restoranis romantilist õhtusööki nautida; kui mees saab neid tegevusi teha koos sinuga, on ta õnnelik.

3. Ta suudab sind naerma ajada. Kellele ei meeldiks hea huumorisoonega mees? Õige mees teab, kuidas käituda õigel hetkel sind naerma ajada. Ta võib teha mõne nõmeda nalja, kui see toob su palgele naeratuse. Kui ta näeb sind naermas, on ta maailma kõige õnnelikum mees.

4. Ta toetab sind. Ta seisab sinu kõrval nii heas kui halvas. Ta toetab sind hoolimata olukorrast. Ta usub sinusse rohkem kui keegi teine. Sina võid iseendas vahel kahelda, kuid tema armastus aitab sul alati uuesti jalule saada.

5. Ta on valmis sulle õpetama asju, mida ta oskab. Ta ei usu, et mees peab olema suhtes targem või mõistlikum pool. Ta on valmis oma teadmisi sinuga jagama ja tal on hea meel, kui sa kasutad neid teadmisi isiklikuks edu saavutamiseks.

6. Ta on lojaalne. Olgem ausad: meestele meeldivad ilusad asjad ja keegi ei saa keelata neil vahel ilusaid asju vaatamast. Aga hea kallim on see, kes teeb vahet vaatamisel ja tegutsemisel. Hea mehe jaoks pole olemas teisi naisi, sest tema süda kuulub vaid ühele naisele. 

7. Ta tunnistab oma vigu. Ta mõistab, et on kõigest inimene ja teeb vahel vigu. Ta ei eita vigade tegemist ja julgeb tunnistada, kui miski on läinud valesti. 

8. Ta kaitseb ja hoolib sinust. Ta tahab, et sa tunneksid end igas olukorras turvaliselt. Ta helistab sulle, et kindlaks teha, kas jõudsid oma sihtkohta turvaliselt. Ta kaitseb sind igati erinevate ohtude eest. Sinu turvalisus ja heaolu on alati olnud tema jaoks prioriteediks.

9. Ta mõistab sind. Ta teab, millised asjad võivad sind närvi ajada. Ta mõistab sind nii nagu ei keegi teine. Ta teab, millised asjad on sinu jaoks tõeliselt olulised. Ta teab, mis võib sind endast välja ajada ja mis teeb sind õnnelikuks. Ta mõistab su väärtushinnanguid ja teab, milline on sinu elu eesmärk.

10. Ta ei arva, et on sinust parem. Ta tunnustab su tugevusi ja andekust. Ta ei arva, et on sinust mingil moel parem. Ta usub, et sul on väga häid omadusi, mis muudavad sind ainulaadseks. Ta teab, et sa oled võimeline elus imelisi asju saavutama ja ta tahab kindel olla, et ka sina ise tead seda. Ta nimetab sind uhkusega oma naiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles