Lugeja kirjutab: kaunid ja soodsad bikiinid toidupoest? Jah, see on võimalik!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24 toimetus sai kirja lugejalt, kes tunnistab, et kuigi talle on kogu elu meeldinud kallid asjad, pole asjade hind tema jaoks enam prioriteediks ja ka täiesti ootamatust kohast võib leida ilusaid asju.

Mulle meeldivad kallid esemed. Tõesti väga meeldivad. Ma vaatan õndsalt Villeroy & Bochi klaase ning imetlen Moschino bikiine. Nüüd olen oma elus jõudnud selleni, kus mul on need kõik asjad olnud. Olen saanud kanda kallimate brändide rõivaid ning elada disainerinterjöörides. Ja need asjad meeldivad mulle siiani, ent ei ole enam prioriteetse tähendusega. 

Lapsepõlv ei olnud mul täis imelisi Hello Kitty mänguasju ning kalleid riideid parimatest poodidest. Kui aus olla, siis õmbles mulle ema riideid ning tarbeesemeid osteti üsna täpse järjepidevusega poest nimega Hinnapomm. Iga aasta sain ma sealt ühe paari pükse ja polopluusi, heal juhul ka fliisist jaki. Ma olin õnnelik, lausa väga õnnelik. Iga kord, kui sain need uued asjad, siis ma kandsin neid suures õndsuses, hoidsin neid väga. 

Mida aeg edasi, seda paremini me elama hakkasime ning teismeliseeas sain endale paremaid asju lubada. Mulle meeldisid ikka ema õmmeldud riided ning Hinnapommi vastu polnud mul ka midagi. Keskkooli lõpus ja ülikoolis sain juba brändikaupa endale lubada. Mõni aasta hiljem hellitas mu elukaaslane mind juba kõrgmoe esemetega. Aga üllatav oli see, et mind ei huvitanud need asjad enam. Need olid ilusad, ent minu arvates liiga kallid. Paremat elu elades mõistsin, et võib ka kombineerida kalleid ning odavaid esemeid, peamine, et kangas oleks normaalne ning lõige sobiv. 

Ma pole kunagi saladust teinud sellest, et ostan riideid ka Prismast ning Maximast. Maxima on mu lemmikkauplus üldse. Ma tunnistan, et nendes poodides ei pruugi alati kõige puhtam ja värskem õhk olla, ent nende hinnad on väga magusad. Minu jaoks on kõige tähtsam nende riietevalik ja imeodavad hinnad ning samas lihtsad ja klassikalised tegumoed. Võib suurema vaevata ja lõputult tuhnimata leida mõnusat klassikalist ja mugavat aluspesu, mustriga sukkpükse ning ka muid riideesemeid. 

Umbes kolm suve olen otsinud omale bikiine, millel poleks mingeid kulinaid ega mustrit, mis oleks lihtsa lõikega ja ilusat värvi. Ainsad sellised leidsin brändilt Moschino, ent neil olid Moschino kuldsed metallist tähed mööda kaelapaela. Mulle need ei meeldinud. 

Üks päev oodates oma kodukandi Maxima kassajärjekorras seistes silmasin midagi kaunist ja sinist. Täpselt sama sinist värvi nagu need Moschinod, ent täiesti tavalised, ilma eheteta. Mõtlesin, et ootan nädalakese, seedin asja ja siis otsustan. Poodlesin mõned päevad veel ning täna astudes taas Maximasse, olin kindel, et ma pean need saama. Pidin šoki saama, kui nägin hinnasilti – bikiinid maksid enne 8.95 eurot ja nüüd olid kõigest 2.39 eurot! Kassasse jõudes vaatas mulle vastu naeratav müüja ja mu tuju läks veelgi paremaks, kui selgus, et sel nädalal olid ujumisriided 40 protsenti soodsamad ja minu bikiinide hinnaks oli kõigest 1.37 eurot!

Nii õnnelik pole ma ammu olnud. Mind ei huvita, mis ja kus «haiseb», mina naeratan Maxima töötajatele ja nemad naeratavad mulle, mina soovin neile kena päeva ja nemad soovivad mulle. Peab olema rõõmus ja jagama rõõmu, siis saab seda vahel ka vastu. Ja mina sain täna vastu kaks korda naeratusi ning imeodavad kaunid klassikalise lõikega bikiinid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles