Mida võib soeng paljastada su isiksuse kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi mõelnud, et see, kuidas sa oma juukseid soengusse sätid, võib sinu kohta välismaailmale nii mõndagi paljastada? Good Housekeeping tõi välja kõige enam levinud naiste soengud ja nende võimalikud tähendused.

Juukselahk on sirge ja keset pealage

Sa oled kaine mõtlemisega ja tasakaalukas, mistõttu pöörduvad pereliikmed ja sõbrad alati sinu poole, kui neil on vaja õlga, mille toel nutta. Oled intelligentne, viisakas ja väga otsekohene, sa ei mõista inimesi, kes on passiiv-agressiivsed või ebaviisakad. 

Gwyneth Paltrow (Scanpix).
Gwyneth Paltrow (Scanpix). Foto: SCANPIX

Juukselahk paikneb paremal

Enda arvates oled emotsionaalselt tundlikum ja empaatiavõimelisem kui paljud teised inimesed. Sulle meeldib enda lähedaste eest hoolitseda. Vahel võib probleeme tekkida sellest, et sa annad endast teistele nii suure osa ega keskendu iseenda vajadustele. Sa oskad hästi süüa teha, kuid sul pole midagi selle vastu, et aeg-ajalt valmistoitu osta.

Julianne Moore (AFP).
Julianne Moore (AFP). Foto: SCANPIX

Juukselahk on lohakas ja keset pealage

Oled väga pühendunud oma tööle ja perele, kuid samas oled valmis ka muutusi sisse viima ning sulle on tehtud komplimente su kohanemisvõime eest. Inimesi tõmbab sinu poole, sest sa oled sõbralik ja sinuga on lihtne suhelda.

Drew Barrymore (Scanpix).
Drew Barrymore (Scanpix). Foto: SCANPIX

Juukselahk paikneb vasakul

Hommikust õhtuni oled keskendunud oma tööle ja kohustustele perekonna ees. Sa ei oska eriti hästi lõõgastuda, aga tänu sellele on sul elus palju edu olnud. Oled väga kaastundlik loomade ja laste suhtes; sa ei kannata absoluutselt täiskasvanuid, kes valetavad, toovad ettekäändeid ja tekitavad draamat. 

Jennifer Aniston (Scanpix).
Jennifer Aniston (Scanpix). Foto: SCANPIX

Tukk

Sulle meeldib lõbutseda ja naerda – sulle tehakse sageli naeratuse eest komplimente –, ent kui on vaja tõsiseks muutuda, ei peatu sa enne, kui oled suutnud kõik oma eesmärgid teoks teha. 

Loreen (Scanpix).
Loreen (Scanpix). Foto: SCANPIX

Juukselahk puudub

Sul on selge siht silme ees ja sa tead täpselt, mida tahad tulevikus teha, kuid sa ei jaga oma plaane sind ümbritsevate inimestega. Sa ei klatši kunagi koos teistega ega tekita draamat, sageli oled sina oma lähedaste vahel tasakaalustavaks jõuks. Sa hindad spontaansust ja sul on sageli kiusatus töölt ära tulla ja kolida mõnele troopilisele saarele.

Charlize Theron (SIPA).
Charlize Theron (SIPA). Foto: COLLET GUILLAUME/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles