Manhattanil õpetatakse naistele, kuidas rikkaid mehi võluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eelmisel reedel kogunes enam kui sada naist Manhattanil kohtumisele «Sugar Baby Summit», et kuulata juhtnööre, kuidas võluda potentsiaalset (jõukat) silmarõõmu. Kohtumise korraldas veebileht SeekingArrangement.com.

«Raha tuleb ja läheb kergelt. See on sõltuvusttekitav, kui sa saad seda, mida tahad ja just siis, kui tahad,» ütles 25-aastane Chelsea, kes võttis kohtumisest osa. Järgnevalt on välja toodud mõned kohtumisel kõlanud nõuanded, kuidas muuta «lusikatäis suhkrut tassitäieks suhkruks», kirjutab NY Daily News.

1. Ära mine oma «sponsoriga» pärast esimest kohtingut voodisse. 25-aastane Kristen, kes tegi ettekande teemal «Sugar Baby 101», sõnas, et esimesel kohtingul voodisse minemine võib kõik ära rikkuda. «Lase mehel rohkemat tahta. See on ainus viis, kuidas sa saad rohkem raha,» õpetas ta.

2. Kuula, mida kaaslane sulle räägib, ka siis, kui tema jututeemad on igava. «Sa oled väga kalli tunnihinnaga terapeut. Kuigi see võib aeg-ajalt igavana tunduda, on kuulamisest palju kasu,» sõnas Kristen.

3. Rääkige varakult sinu majanduslikest ootustest, kuid ära jäta endast meeleheitlikku muljet. Veebilehel SeekingArrangement.com on umbes 800 000 meessoost kasutajat ja ligikaudu pooled neist ei ole valmis igakuiselt oma silmarõõmule n-ö taskuraha andma. Veebilehe esindaja Brook Urick tõi humoorika võrdluse: «On «soolased» kandidaadid ja «magusad» kandidaadid. Nad võivad ühesugused välja näha, aga kui paned koogi sisse suhkru asemel soola, saad ühe vastiku koogi.» Esimeste kohtingute ajal tasuks katsetada, võttes rahateemat aeg-ajalt jutuks.

4. Vali profiilipildid, mis poleks liiga paljastavad ja mis näitavad sinu täielikku välimust. Kristen ütles, et ei tohiks olla liiga seksikas. «Need mehed ei taha välja minna naistega, kes näevad odavad välja. Nad tahavad, et naine oleks voodis julge ja loominguline, kuid muus olukorras peaks naine olema tõeline daam,» õpetas noor naine teisi.

5. Ära kunagi kutsu oma kaaslast teiste juuresolekul «sponsoriks», «kommionuks» vms hüüdnimega. Ütle lihtsalt, et ta on sinu kallim, kellele meeldib sind hellitada.

6. Kohtuge avalikes kohtades (mitte hotellis või mehe kodus) ja ütle igaks juhuks mõnele tuttavale, kus sa viibid. Kristeni sõnul on näiteks kasiinod head kohtumispaigad, kuna seal on palju turvakaameraid.

7. Tea, et kolmandik veebilehe SeekingArrangement.com meessoost kasutajatest on abielus. Urick hoiatas, et kui mõni noortest naistest peaks looma suhte mehega, kes on juba suhtes, siis tasuks olla diskreetne ja mitte saata mehele kuigi tihti sõnumeid.

8. Leia mees, kellega sa näed end pikki aastaid koos veetmas. Urick ütles, et tavaliselt kestavad nende veebilehe kaudu loodud suhted kuuest kuust kuni kahe aastani. Naised peaksid olema kannatlikud ja seisma truult mehe kõrval, sest vaid siis teeb mees oma rahakotirauad täiesti lahti.

9. Ole iseenda vastu aus. Tea, et sa ei osuta eskortteenust. «See on suhe. Sa otsid meest, kes hoolitseks sinu eest ja selles pole midagi halba. Kui sa oled avatud ja aus selles osas, mida sa oled nõus tegema ja mida mitte, siis ei tasu oma «suhkrut» häbeneda,» sõnas Urick.

Veebilehe SeekingArrangement.com tegevjuht Brandon Wade ütles, et keskmine veebilehe kasutaja on umbes 40-aastane mees, kes teenib aastas umbes 250 000 dollarit. «Need mehed pole vanad ja kiimas veidrikud, kuigi paljud arvavad nii. See on stereotüüp ja stereotüübid on visad kaduma.»

Wade ütles, et paar aastat tagasi tegi temagi selle stereotüübi peale nägusid, kuid nüüd ta teab, et asi pole päris nii, nagu arvatakse. Tema sõnul liitutakse nende veebilehega «kindlal põhjusel» - mehed otsivad tavaliselt kaaslast, samas kui naised soovivad leida kedagi, kes «nende eest hoolitseks». «Nad tahavad õppida, kuidas elust viimast võtta. Miks leppida vähemaga, kui tegelikult võiks sihtida palju kõrgemale,» sõnas Wade.

24-aastane noor naine, kes ei soovinud oma nime avaldada, tunnistas, et veebileht on tema elu oluliselt muutnud. «Mu elu on kahtlemata rikkalikumaks muutunud. Mul oli enne umbes 35 000 dollarit võlgasid, kuid mees maksis need valentinipäevaks kinni,» rääkis naine.

Chelsea, kes ei soovinud avaldada oma perekonnanime, on vähem kui üheksa kuuga teeninud erinevatelt kallimatelt koguni 200 000 dollarit. «Minu jaoks on see äri. See on mu töö. Ma suhtun sellesse kui näitlemisse. Varem töötasin restoranis ja mul olid 60-tunnised töönädalad. Käisin ühel kohtingul ja mees andis mulle tuhat dollarit. Ma ei pöördunud enam oma endise elu juurde tagasi.»

Chelsea tunnistab, et tal on korraga umbes 50 silmarõõmu ja vahel võib juhtuda, et ühes päevas on kohtumised viie erineva mehega. «Varem tundsin end sellepärast süüdi, aga nüüd olen sellega leppinud. Mida rohkem seda teha, seda normaalsemaks asi muutub. Ma ei hooli enam sellest, mida teised mõtlevad, sest mina olen õnnelik,» rääkis ta.

Ka teistel veebilehega liitunud naistel on jagada vaid edulugusid. Näiteks 28-aastane naine leidis omale 50-aastase kaaslase, kes annab naisele 10 000 dollarit kuus. Pool sellest summast kulub naisel korteriüürile ja ülejäänud raha on niisama kulutamiseks. «Minu jaoks seisneb asi selles, et ma tahan käia väljas edukate meestega. Ma pole prostituut ega kullakaevaja, kuid mul on omad standardid,» ütles ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles