Titade piknikul toimub meeleolukas beebisprint

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Okaidi Beebisprint
Okaidi Beebisprint Foto: Jelena Rudi

Juba kolmandat korda toimuv pereüritus Okaidi Beebisprint toimub tänavu 18. juunil Pelgulinna Sünnitusmaja Perekeskuse titade piknikul kell 12.00. Okaidi Beebisprindi võistlusrada ootab sellel puhul kõiki hakkajaid ja aktiivseid beebisid, et võtta mõõtu meeleolukast võiduroomamisest.

Okaidi Beebisprindi võistlus on lõbus ettevõtmine kogu perele, mis pakub võimalust ka kõige pisemate põnnidega peredel koduseintest väljaspool midagi ühiselt teha. Samuti toetatakse ettevõtmisega mõtteviisi, et liikumisharrastused saavad alguse maast madalast ja ikka meie endi kodudest.

Tänavuse Okaidi Beebisprindi reeglite kohaselt on võistlema oodatud kõik vähem kui 1,5 aastat vanad beebid, kes veel ei oska kõndida. Okaidi Beebisprindi võistlusdistantsiks on 5 meetrit, mis tuleb lapsel läbida roomates või käpukil liikudes. Aastal 2013 läbis kõige kiirem beebi antud vahemaa kõigest 27 sekundiga, eelmisel aastal oli võiduajaks 1 minut ja 27 sekundit. Roomamisaltidele beebidele on oodatud kaasa elama kogu pere, kellel on igal moel lubatud väikest võistlejat raja kõrval – ja ka finišijoonele lähenedes – suunata, ergutada ja toetada. Iga pisike võistleja saab mälestuseks diplomi, kõige kiiremad aga lausa medalid ja auhinnad Okaidi poolt. Võistlust juhib ja kommenteerib Merli Rosar.

Okaidi Beebisprindi võistlusele saab eelregistreerida aadressil beebisprint@okaidi.ee, samuti saab osalemissoovist anda teada kohapeal.

Okaidi Beebisprint toimub neljapäeval, 18. juunil Pelgulinna Sünnitusmaja Perekeskuse titade pikniku raames kell 12.00. Pelgulinna Sünnitusmaja Perekeskuse titade piknik leiab aset ajavahemikus 11.00-13.00, aadressil Sõle 23.

Üritus on kõigile tasuta.

Vihmase ja väga tuulise ilma korral Okaidi Beebisprint ei toimu, kuid avatud on Pelgulinna Perekeskuse Suvepikniku telk, kus toimub palju põnevat nii väikelastele kui ka nende vanematele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles