Kuus parimat viisi, kuidas oma eksi kadedaks ajada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sind jäetakse maha või suhe laguneb, siis võib tekkida tunne, et vajad oma eksilt endiselt teatud tähelepanu. Parim viis seda teha on tekitada temas kahetsus, et on nii võluvast naisest ilma jäänud.

Paljud naised üritavad oma eksmeest nii meeleheitlikult kadedaks ajada, et peegeldavad sellega välja oma sisemist ebakindlust, kirjutab World of Female. Seega tuleks toimida targalt ja mitte võtta eesmärgiks eksi kadedaks ajamise, vaid proovida oma eluga edasi liikuda. Kui oled nii sisemiselt kui ka välimiselt teinud muutuseid paremuse suunas, siis tekitad temas kindlasti kadedustunde, mida soovivad sisimas paljud naised. Selleks tasub meeles pidada järgnevaid soovitusi:

Ole õnnelik ja näe hea välja

Loomulik on peale lahkuminekut olla kurb, kuid ära hakka ennast haletsema! Su eks ei tohi kontrollida su elu ja pead edasi liikuma. Vaata peeglisse ja küsi endalt, millal viimati lubasid omale uusi riideid või iluhooldust. Mine sõbrannadega välja lõbutsema ja lase omale juuksuris seksikas soeng lõigata − hoolitse nii oma sisemise kui ka välimise heaolu eest.

Jää väärikaks

Kui sa peaksid juhuslikult eksiga tänaval kokku jooksma, siis jää rahulikuks ja näe väärikas välja. Sa ei pea temaga tingimata isegi vestlust alustama. Las tema olla see, kes vajadusel esimesena rääkima hakkab. Kui ta seda teeb, siis ole viisakas ja täiskasvanulik. Ära ole ka ülisõbralik, sest siis võid välja saata valesid signaale või jätta endast meeleheitel mulje.

Loo uusi sõpru

Peale lahkuminekut pead oma heaolu nimel kindlasti hakkama rohkem sõpradega aega veetma. Need võivad olla vanad sõbrad, teie ühised sõbrad või lausa uued sõbrad. Kui käid läbi teie ühiste sõpradega, siis nemad kindlasti räägivad eksmehele sinu käekäigu kohta. Mida rohkem sa inimestega suhtled, seda rohkem hõivatud sa oled. See aitab sul terveneda ja taas õnnelikuks saada. Hakka ka uute meestega kohtamas käima, kuid siiski ei tasu astuda suhtesse meeleheitest.

Ütle lahti halbadest harjumustest

Igal inimesel on teatud halbu harjumusi. Kas on midagi, mis sinu eksile sinu juures ei meeldinud? See võib olla näiteks küünte närimine või lohakus − paranda ennast ja jäta halvad harjumused koos eksiga minevikku. See võimaldab sul ennast paremini tunda ja aitab eluga edasi liikuda.

Kasuta sotsiaalvõrgustikke

Kui teed koos sõpradega midagi lahedat, siis tasub sotsiaalmeedias sellest teada anda. Pane üles pilte kõikidest oma väljasõitudest ja tüdrukuteõhtutest. Lisaks võib proovida ka meestega interneti teel flirtimist. Isegi kui su eks pole enam su sõbralistis, siis ühiste sõprade kaudu kuuleb ta kindlasti sinu tegemistest.

Mängi hõivatut

Võib tekkida hetk, mil su eks tahab sinuga ise ühendust võtta. Kui ta peaks sulle näiteks sõnumi saatma, siis ära kiirusta vastamisega. Ära ole tema jaoks koheselt saadaval, vaid näita talle, et sul on ka paremat teha kui temaga suhelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles