Galerii: Marc & Andrè esitles pesu ja rannarõivaid igas suuruses naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Marc & André tutvustas 10. juunil uut suvist pesu ja rannarõivaste kollektsiooni olulise sõnumiga: ilu ei ole määratletud numbriga, olgu see vanuse või suuruse number. Ilu toob esile kaunis, enesekindel ning ennast hästi tundev naine!

Algava suve märksõnadeks pesukollektsioonis on õrnad ning pastelsed sirelitoonid, täis romantilist hellust ja naiselikku sensuaalsust. 

Suvist särtsu ja emotsiooni leiab korallpunase, päikesekollase  ja taevasinise värvigamma puhastest toonidest. Sumedasse suveõhtusse sobivad ideaalselt kaunid naturaalsest siidist ööpesud.

2015 rannarõivakollektsiooni iseloomustavad pehmed Microsense kangad, mis lubavad kandjal tunda end sensuaalse ja naiselikuna ning lausa silitavad päikesepruuni nahka. 

Selle suve  rannalemmikud on fantaasiaküllased graafilised mustrid ja kunstilised ornamendid. Imelised troopiliste orhideede motiivid  või kuldse aktsendiga klassikalised sini-valged toonid. Valik on lai ja tegumoode küllaga. Endiselt on Marc & André kauplustes suurim valik bikiine ja trikoosid pluss-suurus naisele. Lisaks suur valik erinevaid rannakleite, kübaraid ja kotte/kingi. 

Marc & André kaubamärgi ajalugu ulatub aastasse 1992, kui alustati meestele mõeldud kollektsiooniga. Tänaseks on jõudsalt arenenud kaubamärk kasvanud nii meeste kui naiste ranna – ja pesukollektsiooni tootjaks. Rõivaesemete materjalid tulevad Prantsusmaalt, kogu disain ja tootmine tehakse Eestis. Igal aastal toodab see kaubamärk üle 300 naiste rannakomplekti ja rohkem kui 150 erinevat öö- ja pesukompleti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles