Isikuomadus, mis tagab naistele edu suhetes, karjääris ja elus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud inimesed arvavad, et see pole kuigi meeldiv, kui naine on kontrolliva loomuga. Aga kui mõtlema hakata, kas vastupidine olukord pole mitte hullem? Kui sina ise ei haara kontrolli enda kätte, siis ilmselt hakkab keegi teine sind kontrollima.

Fakt on see, et enesekindlad ja kontrollivad inimesed saavad asjad tehtud ning nad ei lase millelgi end takistada. Nad elavad nii, nagu igaüks peaks elama ja nad ei muretse kunagi teiste arvamuste pärast. Nad tahavad, et asjad oleksid tehtud kindlal moel ja nad ei lepi vähemaga. Tõenäoliselt on see kõige tõhusam ja enda jaoks kasulikum viis, kuidas elada, kirjutab Elite Daily.

Kontrolli haaramine puudutab igat osa nende elus. Alates seksist ja suhetest kuni karjääri ja üleüldiselt eluni - kontrolliv iseloom aitab elus kiiresti edasi jõuda. Aga miks see nii on?

1. Kontrolliva loomuga naised ei karda öelda seda, mida nad mõtlevad. Igal inimesel on oma arvamus, kontrolliv ja enesekindel naine julgeb oma arvamuse lihtsalt välja öelda. 

2. Nad ei pelga väljakutseid. Nad pigem ise otsivad väljakutseid ja naudivad neid. Mida rohkem väljakutseid elu neile pakub, seda parem.

3. Nad ei pea pingutama, nad on oma loomult kontrollivad ja see on nende jaoks normaalne. Tundub, et nad on sündides saanud kaasa midagi, mida paljudel teistel pole.

4. Nad on äärmiselt enesekindlad. Selleks, et alati oma arvamustele ja tegudele kindlaks jääda, peab olema väga enesekindel. Paljud pelgavad juhirollis olemist, kuid kontrolliv naine teab täpselt, kuidas sellises olukorras käituda.

5. Nad teavad, milleks nad on võimelised ja liiguvad kindlalt edu suunas. Kontrolliva loomuga naised annavad alati endast parima ja eeldavad ka parimaid tulemusi. Nad ei peatu enne, kui ülesanded on võimalikult hästi lahendatud.

6. Nad ei lepi eitava vastusega. Iga asja üle on alati võimalik läbirääkimisi pidada ja see tagab nendele naistele ärimaailmas edu.

7. Nad ei lase elul endast mööda minna. Kontrolliva loomuga naised ei suuda paigal püsida ja otsivad alati uusi ning huvitavaid võimalusi. Nad teevad alati midagi lõbusat.

8. Nad on alati hästi ette valmistunud. Nad teavad, millised on nende võimed ning nad on valmis igas olukorras tegutsema. 

9. Nad ei järgi tavapäraseid reegleid. Nad ei järgi tegelikult üldse reegleid, ka siis mitte, kui nad on ise nende reeglite loojaks.

10. Nad ei karda teistele öelda, kui teised eksivad. Enamik inimesi ei julge tõtt välja öelda, kuna nad kardavad, et see teeb teistele haiget. Kontrollivad naised ei mõtle nii.

11. Nende eesmärgiks on see, et töö saaks tehtud. Pole vahet, millisel ametikohal need naised töötavad, nad annavad endast 110 protsenti, et töö saaks tehtud korralikult. 

12. Nad tekitavad teistes turvalise tunde. Näiteks sellise naisega suhtes olles ei pea mees kuigi palju muretsema, kuna naine on suhtes niivõrd kindel, et see pakub mehele turvatunnet. Kui sa oled sellise naise sõber, ei pea sa kunagi muretsema sellepärast, mida ta võib sinust mõelda. Ta annab sulle ise pidevalt teada, kui väga ta sind väärtustab. 

13. Nad ei lase millelgi end takistada, et saada seda, mida nad tahavad. Kui kontrolliva loomuga naine on midagi eesmärgiks võtnud, siis ei peata teda miski. 

14. Nad ei lepi kunagi vähemaga. Kontrolliva loomuga naised ei lepi elus ega armastuses vähemaga, kui nad on ära teeninud. Nad tahavad alati vaid parimat ega aktsepteeri teisejärgulisi pakkumisi.

15. Nad muudavad enda ümber olevaid inimesi paremateks. Kontrolliva loomuga naised eeldavad, et ka teised annavad endast alati parima. See mõjub väga hästi meestele, kes on selliste naistega suhtes.

16. Miski ei hirmuta neid. Keegi ei julge nende naistega tüli norida, kuna nemad saavad alati oma asjadega hakkama.

17. Nad tahavad alati uusi asju proovida. Nagu eelnevalt mainitud, naudivad need naised väljakutseid, kuna väljakutsed muudavad elu paremaks ja õpetavad neile midagi uut.

18. Nad ei tunne kunagi piinlikkust. Nad teavad, et vahel tuleb langetada ka n-ö halbu otsuseid, kuid see ei tekita neis negatiivseid tundeid.

19. Nad pühenduvad alati südamega. Kontrolliva loomuga naised ei tee midagi poolikult. 

20. Nad ei pelga abi paluda. Jah, nad on iseseisvad. Jah, nad teavad, mida teha. Aga sellest hoolimata võib vahel vaja olla teiste inimeste abi. Selle asemel, et suhtuda abi palumisse kui nõrkusesse, teavad need naised, kuidas oma ressursse mõistlikult ära kasutada. Tänu sellele on nad edukad nii äris kui elus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles