Sale naine tunnistab: saavutasin enda jaoks rahuldava välimuse rasvaimuga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Los Angeleses elav ajakirjanik ja ilublogija Megan O'Brien kirjutas hiljuti ausalt sellest, kuidas ta otsustas rasvaimus käia, kuigi on saleda figuuriga ja kannab rõivaid suuruses XS. Tema aus essee on internetis tohutult populaarsust kogunud ja leidub palju neid, kes kiidavad naist aususe eest.

O'Brieni essee avaldati ajakirjas Harper's Bazaar ja naine tunnistab, et poleks ealeski oodanud, et tema kirjatükk saab nii palju vastukaja, vahendab Today.

«Mind üllatas, et see lugu puudutas inimesi. Kes teadis, et rasvaimu on nii kuum teema?» kommenteeris 38-aastane naine oma loo edu. «Ma arvan, et inimesed on tüdinud sellest, kui pidevalt kirjutatakse tervislikust toitumisest ja headest geenidest. Ma elan Los Angeleses. Ma tean, et peaaegu iga kuulus inimene on käinud iluoperatsioonil. Ma ju töötan selles valdkonnas! Mind solvab rohkem see, kui inimene eitab ilukirurgi juures käimist.»

Populaarses essees kirjutas O'Brien ausalt sellest, et kuigi ta on üldiselt peenike, on tema kõht talle alati probleeme tekitanud, hoolimata sellest, kui palju ta trenni teeb. Naine otsustas ilukirurgi dr Marc Mani juurde minna, kes soovitas talle rasvaimu kõhult ja lõualt, samuti soovitas mees lasta korrigeerida naise silmaaluseid. O'Brien kirjutas, et protseduur, mis viidi läbi aprillis, läks maksma 35 000 dollarit. 

Seitse nädalat hiljem tunnistas naine, et on tulemustega väga rahul. Samas tunnistas ta, et kindlasti pole selline valik kõigi jaoks. «Minu jaoks oli see õige. Ma ei leia, et kõik peaksid seda tegema.»

Leidus neid, kes kritiseerisid O'Brieni otsust, kuid enamasti toetati teda ja paljud lugejad lausa tänasid naist aususe eest. 

Vaata enne ja pärast fotot O'Brienist siit ja siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles