Viis viga, mida meiki eemaldades kõige enam tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks suurimaid vigu, mida meiki kandev naine saab teha, on see, et ta ei võta õhtul meiki maha. Nahk tahab samuti öösel puhata ja end värskendada, aga kui seda katab meigikiht, ei saa need protsessid normaalselt toimuda.

Lisaks sellele on veel mitmeid levinud vigu, mida naised kipuvad meiki eemaldades tegema, kirjutab Good Housekeeping.

1. Hõõrud ripsmetuši liiga kiirelt maha

Kas oled mõnel hommikul märganud, et natuke silmameiki on endiselt su silmade all? Asi võib olla selles, et sa ei eemaldanud meiki eelmiselt õhtul korralikult. Niisuta vatipatja meigieemaldaja või oliiviõliga ja aseta see 2-3 minutiks oma ripsmetele. Selline teguviis lagundab veekindlat ripsmetušši ja seda on hiljem kergem maha pesta.

2. Kasutad ainult meigieemaldussalvrätte

Meigieemaldussalvrätid on tõhusad abivahendid, aga need ei eemalda kogu meiki. Salvräti abil saab eemaldada vaid meigi pindmise kihi, aga meigieemaldustooniku abil saab palju paremini mustust eemaldada.

3. Pesed nägu nii, et sul on juuksed lahti

Meigi eemaldamise ajaks tasuks juuksed kinni panna, kuna siis ei hakka need näo ees sind häirima ja saad paremini jälgida, et ka juuste piirilt saaks meik eemaldatud.

4. Ripsmetušši eemaldades liigutad kätt alt üles

Sule silmad ja tõmba vatitupsuga mööda ripsmeid allapoole. Alati eemalda ripsmetušši nii, et liigutad kätt ripsmete kasvamise suunas, mitte vastupidi. Ülespoole tõmmates võid ripsmetele liiga teha.

5. Eemaldad kõigepealt silmameigi

See punkt on mõeldud neile naistele, kes armastavad huulepulka kasutada, kuna huulepulk tuleks alati kõige esimesena maha võtta. Niisuta vatipatja ja hõõru sellega õrnalt huuli, kuni huulevärv tuleb maha. Sel viisil ei hõõru sa huulepulka mööda nahka laiali (seda võib olla nahalt raskem eemaldada kui huultelt).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles