Tallinn Dolls lõi Inesega koostöös troopikahõngulise erikollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls uus kollektsioon «Inspired By Ines». Eda-Ines Etti
Tallinn Dolls uus kollektsioon «Inspired By Ines». Eda-Ines Etti Foto: Tallinn Dolls

Tallinn Dollsi uus kollektsioon «Inspired By Ines» võtab kokku lauljatari armastuse looduse ja moe vastu. 

Roheliste palmipuulehtedega kaetud printidega kangad mõjuvad klassikaliste lõigete peal värskelt ja elegantselt, kuid omavad sarnaselt Inesele iseloomulikku erinäolist karismat. Andekus ja klassikaline ilu, mis kokku segatud väljapaistva moemeelega, olid tegurid, mis innustasid Tallinn Dollsi looma lauljatarist inspireeritud erikollektsiooni. 

Tallinn Dolls uus kollektsioon «Inspired By Ines». Eda-Ines Etti
Tallinn Dolls uus kollektsioon «Inspired By Ines». Eda-Ines Etti Foto: Tallinn Dolls

«Troopika ja soojamaa taimed on interjööri maailmas juba mõnda aega populaarsed. Sarnased rohe-valged taimemotiivid mõjuvad mõnusalt värskelt ka rõivastel. Troopikataimede hullus on vallutanud ka näiteks minu kodu, kus hoolitsen imelise palmi ja mitmete kaktuste eest. Vahva, et see «hullus» on nüüd pisut ka Tallinn Dollsi kollektsiooni rännanud,» arvab Ines omanimelisest kollektsioonist.

«Põnev oli sukelduda pisut moemaailma. Tundub et interjööri- ja moetrendid kulgevad paljuski paralleelselt, nii tuligi tegelikult lõpuks inspiratsioon interjöörimaailmast,» kirjeldab lauljatar uut kogemust. «Nauditav on olnud kogu protsess, põhiideeni jõudmisest kuni mudelite valmimiseni. Kerge ootusärevus on ka, sest sarnast kogemust moemaailmas mul tagataskus varasemalt ei olegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles