Video: lapseootel paar tegi perele ja sõpradele tõeliselt suure üllatuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Desiree ja Ryan Fortin korraldasid perele ning sõpradele peo, mille käigus nad pidid avaldama oma peagi sündivate kaksikute soo. Külalistel paluti pakkumisi teha, kas sünnivad tütred, pojad või segapaar. Ent kellelgi paari lähedastest polnud aimu, milline üllatus neid tegelikult ees ootas.

Desiree ja Ryan tutvusid ülikoolis ning on kuus aastat abielus olnud. Nad soovisid juba mõnda aega tagasi last saada, kuid siiamaani polnud see veel õnnestunud. «Lõpuks otsustasime külastada viljakuskliinikut. Pärast pikka mõtlemist otsustasime in vitro viljastamise kasuks ja see õnnestus,» rääkis Desiree intervjuus portaalile Today.

Nii Desireel kui ka tema abikaasal Ryanil on kaksikõde või –vend, seega oli paarike väga elevil, kui sai teada, et nad ootavad ühe lapse asemel mitut. Tegelikult aga selgus, et tulekul pole mitte kaks last, vaid veelgi rohkem.

Vaata, kuidas Desiree ja Ryan oma lähedastele üllatuse tegid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles