Kas kehakuju võib paljastada, milline voodikaaslane sa oled?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas kehakuju võib paljastada, kas inimene on hea või halb voodikaaslane? Kui uskuda seda, mida teadlased on avastanud, siis võib küll.

  • Kurvikas

Leedsi ülikoolis läbi viidud uuring näitas, et need naised, kel on laiemad puusad, on voodis peaaegu kõigele avatud. Samas näitas sama uuring, et laiade puusadega naistel on rohkem üheöösuhteid ja nad tahavad seksuaalses mõttes rohkem eksperimenteerida, kirjutab YourTango. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
  • Lühike

Kuna lühikesed naised on pisikesed, on neil lihtsam voodis võtta keerulisi asendeid. See on ka põhjuseks, miks mõned mehed eelistavad teadlikult lühikesi naisi pikkadele.

  • Pikk

Kuigi pikki mehi ja naisi peetakse nende sihvakate jalgade tõttu seksikateks, ei pruugi nad voodis muljet avaldada. Pikkade naiste «tehnika» pole küll halb, kuid neil on raskem teatud asendeid võtta ja ka kähkukate tegemine võib nendega olla keerulisem. 

  • Kogukas

Geneetik James Watson on öelnud, et kogukama kehaehitusega naised naudivad seksi rohkem kui peenikesed naised. Watson uskus, et mida kogukam on naine, seda parem on tema iseloom ja seda parem on ta ka voodis. Miks? Kuna rasv tõstab endorfiinide kogust, mis suurendab sugutungi ja julgust.

  • Sale

Kuigi Watson väitis, et saledad naised ei naudi seksi, on teadlased välja selgitanud näiteks selle, et meeste sooritus voodis on parem siis, kui nende partneril on pigem peenike vöökoht.

  • Väikesed rinnad

Suured rinnad tõmbavad küll rohkem tähelepanu, kuid on kindlaks tehtud, et väikeste rindadega naised naudivad seksi ja eelmängu rohkem, kuna väikesed rinnad on tundlikumad kui suured. Stimuleerimine mõjub väiksemate rindadega naisele sootuks teisiti kui suuremate rindadega naisele. 

  • Suured rinnad

2013. aastal uuring näitas, et suuremate rindadega naised kipuvad oma suguõdedest targemad olema. Kuigi suured rinnad on umbes 24 protsenti vähem tundlikud kui väiksed rinnad, tähendab kõrgem IQ seda, et suuremate rindadega naised teavad paremini, kuidas panna partnerit voodis tegema seda, mis neile mõnu pakub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles