Lugeja kirjutab: ilu algab suhtumisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naisteportaali lugeja kirjutab sellest, mis talle oma keha juures kõige rohkem meeldib.

Kevad paneb üha rohkem pilku peeglisse viskama. Kõik ju teavad, et suveks peab bikiinivormi saama. Või kas peab? Vaatan minagi peeglisse ja mõtlen - mis mulle minu keha juures meeldib? Jah, kilosid võiks vähem olla, aga millega ma rahul olen?

Üldiselt on mul parasjagu pikkust. Mulle meeldivad minu silmad. Silmavärv ja pikad ripsmed. Mul on ilusad kitsad õlad ja ilusad käed. Ja - lubage kiidelda - ilusad sääred! Keskkoht on ka veel üsna peenike.

Ma tean, et ilu algab suhtumisest. Sellest, kuidas sa endasse suhtud. Võib-olla ei suuda ma kõigega enda juures rahul olla, kuid järjest rohkem mõistan, et kui tervist on, siis muu ei loe.

Kas olete tähele pannud, kui kauniks muutuvad inimesed, kui nad on vähegi vaeva näinud? Puhtad soengus juuksed, meik, korralik maniküür, mõned huvitavad detailid riietuses. Ja mis peamine - naeratus! Mida veel on tarvis?

Unustage hetkeks oma vead ja lihtsalt hoolitsege oma keha eest sellisena nagu ta on. Kreemitage, harjake, saunatage jne. Küll oleks tore, kui igaüks leiaks oma keha juures häid külgi ja keskenduks just nendele. Mis teile teie keha juures kõige rohkem meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles