Mida võivad küüned sinu kohta paljastada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse maniküür.
Prantsuse maniküür. Foto: SCANPIX

Kas teadsid, et küüned ja see, millist maniküüri sa eelistad, võib sinu kohta nii mõndagi paljastada? YourTango koostas väikese juhendi, kuidas oma küüsi ja maniküüri tõlgendada.

Lühikesed ja armsad

Oled otsekohene ja sul pole suuri nõudmisi. Ent eksivad need, kes ütlevad, et sinuga koos pole kunagi lõbus. Eelistad minimalismi ja sinu arvates on lihtsam asju ajada, kui pikad küüned ei jää ette.

Foto: SCANPIX

Pikad ja teravad

Sul on välja kujunenud oma kindel look ja sa tead täpselt, millist sõnumit soovid teistele saata. Inimesed teavad, et sinuga ei tasu tüli norida. Su küüned on pikad, kuna tahad, et need paistaksid silma. Paljud kadestavad sinu pikki küüsi.

Foto: SCANPIX

Lakkimata

Sa ei hooli oma küüntest ega arva, et need täiendaksid su välimust. Sa tahad silma paista teiste asjade poolest, küüned jäävad sinu jaoks tagaplaanile. Ent vahel võiksid siiski oma küüsi lakiga ehtida, kasvõi vahelduse mõttes.

Foto: SCANPIX

Korralikud ja eredad

Kui soovid massist eristuda, siis soovime õnne, eredat värvi küüntega paistad kindlasti silma! Inimesed märkavad, et sulle meeldib enda eest hoolt kanda ja end mõnikord hellitada. Kui vahetad sageli küünelaki värvi, siis ilmselt pannakse sedagi tähele ja mõni võib-olla kommenteerib, et sa ei suuda otsustada, millise värvi juurde jääda. Sinu poole pöördutakse ka siis, kui soovitakse kõige värskemate trendidega kursis olla.

Foto: SCANPIX

Tumedad ja sünged

Inimesed arvavad, et sa oled keeruline ja ääretult huvitav, seega ära imesta, kui võõrad tulevad sinuga baarileti ääres rääkima. Tumedamad küünelakitoonid jätavad seksikama mulje.

Foto: SCANPIX

Hoolitsemata ja näritud

Usu või mitte, aga inimesed märkavad sinu küüsi ja see võib mõjutada seda, millise mulje sa neile jätad. Pööra oma küüntele rohkem tähelepanu. Sul võib olla kiire graafik ja maniküür võib tunduda mõttetu aja raiskamisena, kuid käed mõjutavad esmamuljet.

Foto: SCANPIX

Neutraalne nude

Sinust jääb mulje, et sul on alati kiire ja sa pead alati kuskile minema. Sa jätad professionaalse ja korraliku mulje, aga vahel võib sinust õhkuda lumekuningannalikku jäisust. Nude värvitoonid võivad sõrmed näiliselt pikemalt muuta, aga kui üritad originaalne olla, siis võiks neid toone pigem vältida. Küünelakk peaks olema lõbus ja silmatorkav! Vastasel juhul tekib küsimus, miks üldse küüsi lakkida.

Foto: ©Steven Bergman/AFF-USA.COM/AFF/EMPICS Entertainment

Prantsuse maniküür

Sa eelistad klassikalist ja ajatut välimust, sind võib lausa võrrelda Audrey Hepburniga. Sinu välimus on aegumatu ja inimesed teavad, et sulle meeldib teha asju omal moel. Järgmine kord, kui lähed maniküüri, eelista selliseid stiile ja lakke, mis oleksid vahelduseks erinevad sinu tavapärasest prantsuse maniküürist. Võib-olla aitab see sul võita tähelepanu, mida oled ammu soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles