Viis tegevust, mis meeste arvates pole kuigi mehised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised teavad hästi, et sportlikkus ja oskus autorehvi vahetada pole häbenemist väärt. Pigem peaksid naised selliste omaduste ja oskuste üle uhked olema. Kahjuks tunnevad aga paljud mehed, et need tegevused või isikuomadused, mis on omased pigem naistele, muudavad mehi vähem maskuliinseks. 

Kui mehed vaid teaksid, kui väga meeldib naistele see, kui mees oskab hästi süüa teha või julgeb naise ees nutta, mõtleksid nad võib-olla ümber ega häbeneks teatud tegevusi. Women's Health Magazine pani kirja viis tegevust, mis meeste arvates pole kuigi mehised.

1. Söögitegemine

See, kes ütles, et naise koht on köögis, eksis rängalt. Naistele meeldivad mehed, kes oskavad süüa teha ja teavad, kuidas köögis hakkama saada. Pealegi võivad mehed olla paremad kokad kui naised, seega tasuks oma kallimat julgustada rohkem süüa tegema.

2. Nutmine

Sage nutmine ei muuda kumbagi sugupoolt atraktiivsemaks, aga mehed ei peaks pelgama oma tunnete väljendamist. Nutmine mõjub puhastavalt ja kergendavalt. 

3. Lastega tegelemine

Üha enam julgustatakse mehi võtma isapuhkust ja tegelema oma lastega. Loodetavasti mõistavad mehed peagi ka ise, et kui nad võidavad laste südamed, võidavad nad ka naiste südamed. Mees muutub naise silmis kordades atraktiivsemaks, kui naine näeb, et mees tuleb lastega kenasti toime.

4. Kodu kaunistamine

Paarisuhtes tuleb ühel hetkel aeg, mil otsustatakse kokku kolida. Mehed, kasulik nõuanne teile: kui teil on vähegi huvi kodu kaunistamise vastu, kolivad naised teiega suurema entusiasmiga kokku. Ei tasu ilmselt mainidagi, et naised hindavad seda, kui mees aitab kodu koristada, aga kodu kaunistamine viib suhte uuele tasemele, kuna siis olete te mõlemad oma ühise pesa loomisse panustanud. 

5. Enese eest hoolitsemine

Naised vahatavad, raseerivad, kitkuvad karvu peaaegu igapäevaselt, seega ei tasu naisele väita, et karvaeemaldus teeb haiget. Samuti on mõttetu öelda, et oma välimuse eest hoolitsemine on memmekatele või naiselikele meestele. Mehed, teile ju ei meeldiks, kui naise privaatpiirkond oleks metsikult karva kasvanud; pidage seda mõtet meeles, kui keeldute oma privaatpiirkonnas karvu piiramast. Ka näokreeme ja -maske ei tasuks karta, kuna need teevad välimusele rohkem kasu kui kahju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles