Imelihtne viis, kuidas ilma atsetoonita küünelakki eemaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheks kutsehaiguseks on karpaalkanali sündroom. Kuigi seda saab leevendada valuvaigistavate kreemide ja õigete harjutustega, vajab see sageli ka kirurgi sekkumist.
Üheks kutsehaiguseks on karpaalkanali sündroom. Kuigi seda saab leevendada valuvaigistavate kreemide ja õigete harjutustega, vajab see sageli ka kirurgi sekkumist. Foto: SCANPIX

Naisi ajab sageli närvi see, kui küünelakk hakkab küüntelt maha kooruma. Eriti närvesööv on see siis, kui parajasti pole käepärast ei küünelakieemaldajat ega ka küünelakki, millega iluvigu parandada.

Õnneks leidub veel nippe, kuidas saab pooleli maha koorunud küünelaki küüntelt eemaldada. Selleks on tarvis vaid läbipaistvat pealislakki. Kanna üks kiht pealislakki vana küünelaki peale, lase paar sekundit mõjuda ja seejärel hõõru õrnalt salvräti või vatitupsu abil lakk maha, kirjutab Good Housekeeping.

Kuidas see toimib? Värske kiht pealislakki kinnitub vana küünelaki külge ja muudab selle piisavalt vesiseks, et seda kerge tupsutusega eemaldada. Võid seda proovida ka aluslaki või mõne muu küünelakiga, kuid katsetamise käigus selgus, et pealislakk on selleks siiski kõige tõhusam abimees.

Õpetus jäi segaseks? Vaata siit, kui lihtsalt ja kiirelt see käib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles