Moelooja Mariliis Soobard presidendi vastuvõtust: eestlastel on hea maitse

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta piirkonna ettevõtte Loodusvägi OÜ tegevjuht Ahto Vegmann ja Karin Kilk
Aasta piirkonna ettevõtte Loodusvägi OÜ tegevjuht Ahto Vegmann ja Karin Kilk Foto: Presidendi kantselei

Marimo Fashion loovjuht ja disainer Mariliis Soobard sõnab tänavust presidendi vastuvõttu hinnates, et eestlastel on hea maitse, mis mis muutub aasta-aastalt ka järjest paremaks ja moeteadlikumaks.

«Enim tooksin esile Evelin Ilvese, kuna kleidi värv ja lõikeline lahendus sobisid talle väga hästi, tuues tema figuuris esile just parima,» kiidab moelooja meie presidendiproua isedisainitud peokleiti, mida on juba ohtralt tunnustanud ka teised moeeksperdid.

«Samuti jätsid väga hea mulje Triinu Ossinovski, Triinu Tombak, Merylin Rüütli, Rainer Vakra kaaslane, Kaia Iva ning väliskülalistest meeldis kõige enam ja tõsiselt hea valikuga Gruusia saadik Thea,» loetleb Soobard. «Üldiselt meeldisid just lihtsad jooned - nagu öeldakse, lihtsuses peitub võlu!»

Marimo Fashion kleite kandsid presidendi vastuvõtul ettevõtjad, kes enamasti kuuluvadki Mariliis Soobardi loomingu klientuuri. Üks neist oli aasta piirkonna ettevõtte Loodusvägi OÜ tegevjuhi kaaslane Karin Kilk ning teine parima puitehitise preemia laureaat arhitekt Sten Aderi kaaslane Signe Laine.

Parima puitehitise preemia laureaat, arhitekt Sten Ader ja Signe Laine. Foto: Presidendi kantselei.
Parima puitehitise preemia laureaat, arhitekt Sten Ader ja Signe Laine. Foto: Presidendi kantselei. Foto: Presidendi kantselei
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles