Kümme põhjust, miks introverdid on väga atraktiivsed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuna introvertsed inimesed kipuvad hoidma omaette, peetakse neid sageli häbelikeks või lausa ülbeteks. Ent selline eelarvamus pole sugugi tõene. 

Introverdid pole peaaegu kunagi seltskonnas tähelepanu keskpunktis, kuid ometi on nad väga atraktiivsed ja huvitavad inimesed, vahest kõige põnevamad, keda võid eales kohata, kirjutab Lifehack. Järgnevalt on välja toodud kümme põhjust, miks introverdid on äärmiselt atraktiivsed inimesed.

1. Nad on müstilised

Introverdid jätavad endast väga müstilise mulje. Teised tahavad teada, millest nad mõtlevad, kuid introverdid ei paljasta tavaliselt oma mõtteid. See muudab neid teiste silmis veelgi põnevamaks.

2. Nendega on lihtne suhelda

See võib kõlada üllatavalt, kuid introverdid on ühed kenamad ja sõbralikumad inimesed. Nad on loomult rahulikud, lõõgastunud ja armastavad. Introvertide rahulik loomus mõjub seda enam silmatorkavalt, et ülejäänud maailmal paistab alati kiire olevat. Väikeses seltskonnas ja kahekesi olles puhkevad introverdid lausa õide.

3. Nad on unistajad

Introverdid ekslevad pidevalt oma mõtetes ja oskavad neist välja imeda kõige värskendavamad ning imelisemad ideed. Nendega koos olles ei tunne kunagi igavust ja sa tajud, et saad ka ise osa maagiast. 

4. Nad on head kuulajad

Tundub, et praegusel ajal keskenduvad inimesed pigem endale ja sellele, mis toimub nende peades. Iga päev on justkui kisamisvõistlus, kus igaüks üritab oma mõtteid välja öelda ja panna neid teistest valjemalt kõlama. Seega kui leidub keegi, kes on valmis teisi kuulama, mõjub see väga ootamatult. Introverdid kuulavad rohkem kui räägivad. Nad kuulavad selleks, et mõista ja nõu anda. See on üsna haruldane ja eriline. Tänu sellele loovad nad tugevaid ja terveid suhteid.

5. Nad on oma loomult motiveeritud

Introverdid on väga motiveeritud tegutsejad. Neile pakuvad huvi sügavamad ja tõsisemad asjad, mitte pealiskaudsed või tühised tegemised. Nad teavad hästi, kes nad sisimas on ja nad teavad ka seda, mis on elus oluline. Iga inimene, kes on eesmärkidele pühendunud, motiveeritud ja tal on selge siht silme ees, mõjub teistele atraktiivselt ja inspireerivalt.

6. Nad on tähelepanelikud

Introverdid oskavad näha asju, mida teised sageli ei märka. Maailm on introverdi jaoks maagiline paik, kuna igal pool peitub palju erinevaid võimalusi. Nad ammutavad kõigest informatsiooni ja kasutavad seda loominguliselt ära. Tundub, et introverdid teavad alati ka oma kaaslaste soove ilma, et kaaslased peaksid oma soove väljendama.

7. Nende sõnad on läbimõeldud

Miski ei jäta sinust kiiremini rumalat muljet kui mõtlematult rääkimine. Mõtle enne, kui ütled – see on kuldreegel, mida järgivad kõik introverdid. Introverdid ei räägi muide üldse, kui neil pole midagi asjalikku öelda. Kui nad oma suu avavad, ütlevad nad piisavalt, et tõmmata su tähelepanu ja tekitada sinus tunne, et tahaksid neid veel kuulata. 

8. Nad mõtlevad loominguliselt

Psühholoogid on kindlaks teinud, et paljude valdkondade kõige loomingulisemad inimesed on introvertse loomuga. Põhjus on ilmselt selles, et üksiolek aitab loomingulist edu saavutada. Introverdid ei karda üksi olla. Nad hindavad privaatsust ja vabadust. Üksinda olles oskavad nad hästi pidada sisemonolooge, esitada endale õigeid küsimusi ja stimuleerida oma mõttetegevust. 

9. Nad on innukad ja targad

Introverdid naudivad lugemist ja õppimist. Neile meeldib uute asjade kallal oma ajusid ragistada. Kuigi neid võib pidada raamatukoideks, on nad kahtlemata väga targad. Ja targad inimesed on teatavasti seksikad ning atraktiivsed. 

10. Nad on intellektuaalselt stimuleerivad

Kuna introverdid on usinad ja intelligentsed, on nendega väga põnev vestelda. Nad teavad palju erinevate asjade kohta ning jagavad oma teadmisi teistega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles