Mida võib paljastada kõnnak naise voodielu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti tehtud uuring näitas, et naise kõnnak võib reeta nii mõndagi tema voodielu kohta. Nimelt selgitasid teadlased välja, et kõnnaku järgi on võimalik kindlaks teha, kui palju on naine orgasme saanud.

Energiline ja vaba kõnnak näitab, et naine on korduvalt tundnud seksuaalset rahuldust; kangem kõnnak tähendab aga seda, et naine on seksuaalselt vaoshoitud, kirjutab YourTango.

Belgias läbi viidud uuringus lasti naistel täita küsimustik, mille teemaks oli seksuaalne käitumine. Osalejatel paluti seejärel avalikus kohas ringi kõndida ja teadlased jälgisid neid. Teadlased, kes analüüsisid naiste kõnnakut, polnud teadlikud sellest, kuidas täitsid naised küsimustiku või millised olid olnud nende seksuaalsed kogemused. Teadlaste tähelepanekuid võrreldi hiljem küsimustikega ja selgus, et vabama ja energilisema kõnnakuga naised olid oma elu jooksul rohkem orgasme saanud. 

Sama uuringu käigus selgus seegi, et rohkem orgasme saanud naised olid enesekindlamad ja neil oli kõrgem enesehinnang.

Ent kõnnakut ei pruugi mõjutada ainult aktiivne voodielu, teadlased on kindlaks teinud, et kui naised kannavad kõrgeid kontsi, on nende samm pikem ja nad kõnnivad enesekindlamalt. Ka ametikõrgenduse saamine ja muud enesekindlust suurendavad tegurid võivad kõnnakut mõjutada. Seega ei tasuks Belgia teadlaste uuringut kuigi tõsiselt võtta, vähemalt mitte enne, kui seda seost on lähemalt uuritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles