Mida ei tasuks kallimale valentinipäevaks kinkida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On mitmeid mooduseid, kuidas silmarõõmule valentinipäevale heameelt valmistada, kuid teatud kingitusi tasuks vältida, kuna need ei pruugi kaaslast sugugi rõõmustada.

Female First pani kirja mõned asjad, mida ei tasuks kallimale valentinipäevaks kinkida.

  • Kodumasinad

Kui mees kingib naisele tähtpäevaks kodumasinaid, siis see näitab, et tema tõekspidamised on aegunud ja ta on takerdunud vanadesse soorollidesse.

  • Aluspesu

Sel kingil võib olla väga seksikas tagamõte – kallim peab sind endiselt atraktiivseks ja tahaks näha sind peaaegu alasti. Probleem tekib aga siis, kui tal pole aimugi, millises suuruses pesu sa kannad ja ta soetab vale paari.

  • Kaart, mille sees on raha

See näitab, et ta ei viitsinud üldse vaeva näha ega mõelda, mida sulle valentinipäevaks osta – palju lihtsam on sulle raha anda, et sa ise midagi ostaksid. Eriti nukker on olukord siis, kui oled mitu nädalat kallimale vihjanud, mida ta võiks sulle kinkida ja tema pole sind õieti kuulanudki.

  • Bensiinijaamast soetatud lõikelilled

Lillepoest soetatud lilled või kimp näitab, et kallim on üllatuse hästi läbi mõelnud ja tahab sulle kinkida vaid kõige ilusamaid lilli. Mõnest suvalisest putkast või bensiinijaamast soetatud lõikelilled, mis näevad juba närbunud välja, näitavad, et kallim unustas tähtpäeva peaaegu ära.

  • Šokolaad

Naine sai alles hiljuti lahti jõuludest üle jäänud šokolaadist ja ta on oma kehakaaluga juba peaaegu rahul, kuid siis toob mees talle suure karbitäie komme. On see ikka vajalik?

  • Jõusaali liikmekaart

See annab naisele märku, et mehele ei meeldi tema keha. Selliste kinkidega tasuks väga ettevaatlik olla, kuna naised tõlgendavad neid teisiti kui mehed.

  • Odav parfüüm

Odavad parfüümid võivad sobida teismelistele neiudele, kes alles avastavad lõhnamaailma, kuid oma naisele, kellega sa oled juba mitu aastat koos olnud, ei tasuks sellist lõhna kinkida.

  • Sinu lemmikfilm

Naistele meeldib meeste kaisus filme vaadata, aga seda vaid juhul, kui vaatamiseks on selline film, mis pakuks neile ka huvi. Ära eelda, et sinu «Visa hinge» kollektsioon avaldaks naisele erilist muljet.

  • Eneseabiraamat

Võib-olla on mees täheldanud, et naine on viimasel ajal närviline ja ärritub kergesti ning mees soovib teda vaid aidata. Kuid eneseabiraamatutest tasuks hoiduda, kuna need võivad naist solvata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles