Paljud naised pöörduvad ilukirurgi poole, et nende välimus sarnaseks töödeldud fotodega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üha enam naisi pöördub ilukirurgide poole, et nende välimus sarnaneks rohkem fototöötluse läbinud piltidega. 

New Yorgis elav Nancy Chacon selgitas, et ta on oma fotode töötlemiseks kasutanud mitmeid erinevaid filtreid. Lõpuks otsustas naine, et ta tahaks päriselus ka selline välja näha nagu fotodel, kirjutab Cosmopolitan.com.

Chacon pöördus ilukirurgi poole, kes soovitas talle mitut erinevat protseduuri, mis aitaks naise välimust muuta. Välimuse muutmine läks Chaconile maksma 1000 dollarit (umbes 875 eurot) ja naise sõnul on ta saanud vaid positiivset vastukaja. «Paljud küsisid, mida ma olen oma näoga teinud, kuna ma nägin niivõrd nooruslik välja. See oli seda väljaminekut väärt,» sõnas ta.

Üks 56-aastane pereema, kes on oma välimust tänu fotodele muutnud, rääkis, et tegi seda seetõttu, kuna talle ei meeldinud, kuidas ta oma tütre pulmafotodel välja nägi. Naine hakkas fotograafilt saadud pilte ümber töötlema ja mõistis tänu fototöötlusele, et tahaks kogu aeg selline välja näha nagu töödeldud piltidel. Selle tulemusel korrigeeriti nahka tema kaelal (selle operatsiooni maksumus algab USAs 8750 eurost), talle süstiti botox'it ja tehti noorendavaid süste. Naise sõnul on need iluprotseduurid teda palju enesekindlamaks muutnud.

Ameerika ilukirurgide akadeemia andmetel on see trend alates 2013. aastast üha populaarsemaks muutunud. Eraldi toodi välja «fotopulk», mis aitab endast pilte teha erinevalt kauguselt ja erineva nurga alt, tänu millele saab teha paremaid fotosid ja see näitab naistele, mida nad võiksid enda juures muuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles