14 asja, mida mehed tahaksid valentinipäeval teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Järgmisel laupäeval tähistatakse valentinipäeva. Kui naise ettekujutus sellest päevast hõlmab romantilist õhtusööki ja kallima kaisus mõne toreda filmi vaatamist, siis meeste jaoks on tegemist täiesti tavalise päevaga, mida ei tasugi tähistada.

Ent nad on valmis naistele vastu tulema ja tegema näo, et valentinipäev ei ole tavaline laupäev keset veebruarikuud. Cosmopolitan.com pani kirja 14 asja, mida mehed tahaksid valentinipäeval teha.

1. Seksida. Mehed tahaksid valentinipäeval seksida. Tegelikult tahaksid nad seksida kõikidel päevadel.

2. Seriaale vaadata. Kui valentinipäeva peab just tähistama, siis võiks seda teha kallimaga koos häid seriaale vaadates. See on ühtlasi ka väga soodne viis selle päeva tähistamiseks.

3. Restorani minna. Kui mees on sunnitud armastuse nimel minema restorani, siis parem oleks, et restoranimenüüs pakutakse liha. Head liha.

4. Uuesti seksida. Kuna tegemist on pooleldi tähtpäevaga, siis võiks seda ju mitu korda «tähistada».

5. Šokolaadi kinkida ja saada. Šokolaad on päris hea, kuid tõenäoliselt vahetaks mees selle pigem lihalõigu vastu.

6. Mees ei taha nutma puhkeda, kui mõtleb sellele, kui suure summa kulutas ta ehetele. Ehted on võrdlemisi kallid ja neil pole mingit otstarvet.

7. Nautida vaba päeva. Kui valentinipäev oleks tõeliselt oluline päev, siis oleks see kalendris tähistatud punasega ja tööpäevale langedes saaksid kõik hoopis koju jääda.

8. Seksida. Jah, kolmandat korda. Sellele võiks järgneda korraliku prae söömine.

9. Arvutimänge mängida. Mõnda sellist mängu, mida saaks kahekesi mängida, kuna nii on romantilisem.

10. Pikutada. Sellega võib kaasneda kaisutamine, aga see pole kohustuslik.

11. Ignoreerida asjaolu, et on valentinipäev. Sildistamine rikub alati kõik ära.

12. Külastada kiirtoidurestorani. Kui naine lubab end valentinipäeval kiirtoidurestorani viia, siis võib mees isegi mõelda naisele sõrmuse ostmisele.

13. Juua end mõnest romantilisest joogist purju. Näiteks vahuveinist. Vahuveinipudeli üksinda tühjendamine ei pruugi olla stiilne, aga see võib lõbusalt lõppeda.

14. Mees tahaks, et naine lubaks, et ta ei pea kirjutama imalaid kirjakesi, kus ta tunnistab, kui palju ta naist armastab. See tekitab mehele füüsilist valu, talle ei meeldi nii emotsionaalne olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles