Seitse välimusega seotud müüti, mis ei lase naistel armastust leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On väär uskuda, et eksisteerib kindel reeglite kogumik, mis annab selge ülevaate, kuidas leida armastust. Sellist asja pole lihtsalt olemas. Nii ilusad kui ka vähem ilusad inimesed peavad kõik vaeva nägema, et oma ellu armastust tuua ning keegi neist pole immuunne nende tunnete suhtes, mida tekitab üksindus.

Kahjuks ei tea paljud seda ja usuvad ekslikult, et nende elus pole armastust, kuna nad ei näe piisavalt atraktiivsed välja. Nad arvavad, et kui nad ainult saaksid «parandada» seda müstilist asja, siis saabuks nende ellu kohe ka armastus, kirjutab YourTango.

Millised ilu ja välimusega seotud müüdid ei lase naistel armastust leida? 

1. Mehed hoolivad ainult naise välimusest

Ekslikult usutakse, et mehed tahaks kodu ja peret luua vaid Barbie-nukku meenutava naisega ega lepi vähemaga. Tegelikult ei hooli mehed naiste välimusest nii palju, kui naised arvavad. Kui mees leiab sinuga ühise keele, siis su keha on üks neist asjadest, mis talle huvi pakub, kuid lisaks sellele on veel palju asju, millele ta tähelepanu pöörab.

Kui sul on raskusi sellest müüdist loobumisega, ürita kõigepealt iseendas rahu leida ja olla omas nahas õnnelik. See, kuidas sa riides käid ja kuidas endast räägid, näitab meestele, kuidas sa endasse suhtud. Meestele meeldivad enesekindlad naised. 

2. Mehe leidmiseks peab naine olema ideaalne

Paljud naised usuvad, et mehe leidmiseks peavad nad olema ideaalsed (laitmatu meigiga, juuksed alati sätitud ja riided viisakad). Jällegi, see ei vasta tõele. Meestele meeldivad naised, kes julgevad oma loomulikku ilu näidata. See näitab taaskord enesekindlust ja seda, et naine ei pelga oma tegelikku mina. 

3. Meestele meeldivad vaid saledad naised

Veebileht AskMen.com viis läbi küsitluse, millest selgus, et meestele ei meeldi naised, kes on liiga saledad, kuna peenikestel naistel võib esineda probleeme viljatusega. Samuti pole piitspeenikestel naistel neid lopsakaid kehaosi, mida mehed armastavad (rinnad ja pepu). Meestele meeldivad kehakumerused.

4. Mehed jäävad kokku vaid saledate naistega

Veel üks laialt levinud müüte on see, et mehed eelistavad pikaajalise suhte jaoks saledaid naisi. Usutakse, et kui naine näeb välja selline, nagu mehele meeldib ehk siis ideaalne ja peenike, siis ei lähe mees ealeski uitama ega peta naist. Kui see oleks tõsi, siis ei tohiks ühegi kuulsa naise mees teisi naisi vaadata, kuid kahjuks pole see nii.

5. Naine pole piisavalt ilus, et armastust leida

Kui naine ise ei pea end ilusaks, siis ei arva seda ka mees. Seega on paras aeg muuta seda, kuidas sa oma välimusse ja iseendasse suhtud. Õpi oma parimaid külgi armastama ja siis oskab ka mees neid hinnata. Enamik mehi eelistab enesekindlaid naisi ebakindlatele ega pööra üldse tähelepanu naise välimusele. Vähesed asjad teevad naise ilusamaks kui enesekindlus.

6. Vaid ilukirurgia abil saab leida rahuldust pakkuvat armastust

Miski ei hoia meid rohkem tagasi mõttest, et kui me muudame või parandame enda juures midagi, siis saab kõik korda. Ekstreemsematel juhtudel on selleks lahenduseks ilukirurgia, kuid mõned naised usuvad ka näiteks seda, et kaalulangetamine aitaks neil kiirelt armastust leida. Selle muutuse läbinud naised võivad kinnitada, et see ei vasta tõele.

7. Mehed tahavad, et naised kannaks kogu aeg paljastavaid rõivaid

Vale. Kui lähed mehega välja, eelista rõivaid, mis on ilusad, kuid samas milles sa tunneksid end mugavalt. Sa ei taha jätta ju muljet, et sa oled selleks kohtinguks liiga palju pingutanud. Pealegi kui kogu tähelepanu kulub sinu riietusele, võib see mehele mõjuda veidike hirmutavalt. Sa võid üritada oma välimust ju viimistleda, aga kui lähed välja mehega, kelle arvates kannad sa valesid kingi, siis mõtle hoolikalt, kas see mees oli üldse su pingutust väärt. Jällegi tuleb mängu enesekindlus. Naine, kes kannab mugavaid riideid ja tunneb end hästi, jätab enesekindla mulje ja see avaldab mehele muljet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles